Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Рідне місто. Перемишлянам – 580!
15.09.2017 09:35 Вік: 7 yrs
Категорія: Спорт, Новини міста

Друга субота вересня – День фізичної культури і спорту


   У 2017 році цей день припав на 9 вересня. Свято спорту засноване указом Президента України в 1994 році – не тільки для того, щоб в черговий раз відчути гордість за видатних українських спортсменів, а й для того, щоб долучити населення до занять фізкультурою і здорового способу життя.

Цього дня у нашому місті відбувся турнір з міні-футболу серед дітей, що навчаються в  загальноосвітніх школах  району. Змагання проходили на спортивному майданчику із штучним покриттям, що  у парку ім. Богдана Хмельницького. У результаті гри команда Перемишлянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Омеляна Ковча здобула І місце, команда НВК «Середня загальноосвітня школа-гімназія» м.Перемишляни зайняла ІІ місце, а  учасники команди Тучненської ЗОШ І-ІІ ст. посіли ІІІ місце. Переможці були відзначенні грамотами та медалями.

   З нагоди свята фізкультури та спорту відбувся велопробіг від церкви Святого Миколая (УГКЦ) за маршрутом Перемишляни-Кореличі-Перемишляни. Участь у ньому взяли 11 учасників, наймолодшому з яких 4 роки. 

   Даний захід проводився з метою пропагування здорового способу життя, заохочуючи до участі цілі родини. Маємо надію, що в майбутньому кількість учасників значно зросте і це стане доброю традицією в нашому місті.