Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< У Перемишлянах відбувся V фестиваль гаївок
29.04.2015 10:11 Вік: 9 yrs

До уваги мешканців Перемишлян


   Аналіз наявної в Управлінні СБ України інформації свідчить про те, що впродовж 2015 р. зростає кількість анонімних телефонних дзвінків про здійснення актів терористичного характеру в місцях масового скупчення людей, а також на терористично уразливих об’єктах регіону.

   Не виключено, що окремі антиукраїнські сили намагатимуться використати місця масового скупчення людей для здійснення терористичних актів, провокацій та дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні напередодні та в ході відзначення травневих свят в період з 1 по 9 травня поточного року.

   У випадку виявлення предметів, ззовні схожих на вибуховий пристрій (ВП), невідомих підозрілих осіб, які можуть спровокувати антиконституційні прояви, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в районі у першу чергу необхідно повідомляти Миколаївське МРВ Управління СБ України у Львівській області за тел. 0241-51-477, чергового по Управлінню СБ України у Львівській області за тел. 032-261-61-43  та чергового міліції за тел.102.