Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Запрошуємо на вітання біля міської ялинки
31.12.2015 12:03 Вік: 8 yrs

Звернення Перемишлянського міського голови Олександра Зозулі з нагоди Новорічних та Різдвяних Свят


З нагоди Нового року та Різдва Христового

  

Звернення

Перемишлянського міського голови Олександра Зозулі

    У людському житті Новий рік – це і фініш, і старт водночас. Кожен з нас намагається підбити підсумки року, що минає, згадати приємні миті, перемоги, зробити  висновки з поразок чи невдач. Це час, коли кожен думає, складає плани, як жити далі. 

   Про майбутнє цього року  говорять обережно. Ніхто не знає, яким він буде – 2016 рік. Чи настануть нарешті такі  довгоочікувані зміни на краще? Гарантій немає жодних, а прогнози – річ суб’єктивна.

  Але сьогодні, напередодні 2016 року, ми говоримо про майбутнє, не забуваючи минулого.

    2015 рік довів -  український народ володіє величезною духовною силою та має непереборне бажання здобути остаточну перемогу! Перемогу над агресором, корупцією, бідністю, над всіма негараздами , які є в нашому житті.

  Перемишлянська громада – це лише сім тисяч мешканців. Сім тисяч – серед сорока восьми мільйонів!  Добрі справи кожного жителя міста є важливими та потрібними для громади. І для України теж!  «Не біймося робити справи малі – з них неминуче вийдуть речі великі!»

   Минуле та сучасне вчить нас, що ми можемо, а якщо можемо, то повинні збудувати рідну домівку, в якій будемо щасливими мешканцями! 

 

 Шановні Перемишлянці!

   Вітаю Вас з Новим 2016 роком та величними Різдвяними святами.

Бажаю, щоб кожен з Вас знайшов у собі сили впевнено іти дорогою власних перемог. І щоб у 2016 році Ви їх обов’язково здобули завдяки наполегливості, доброті, підтримці рідних та близьких людей. І найголовніше – щоб у кожній справі Вами керувало Боже Благословення!

Олександр  Зозуля