Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Відбудется дитяче свято
16.06.2016 10:40 Вік: 8 yrs

Один день у казці


   Так, так, саме у казку потрапили маленькі жителі Перемишлян, які у неділю, 12 червня, разом зі своїми батьками, бабусями й дідусями, братиками й сестричками завітали на свято, присвячене Дню захисту дітей. Відбувався захід на дитячому майданчику, що знаходиться на вул. Терешкової. Організатором такого особливого подарунку для дітей стала Ольга Брощук.
   Різнокольорові надувні кульки, сцена у барвистих тонах, подарунки, знайомі обличчя – все, що так люблять діти, стало можливим завдяки дорослим, яким саме тут вдалося влаштувати справжню країну мрій. У традиційному святковому концерті, здебільшого, взяли участь ті діти, які живуть поблизу майданчика, але до програми свята долучилися також вихованці різноманітних гуртків й ансамблів Перемишлян: «Dance Stars», «Кралечка», «Блиск», вокальний ансамбль «Калинонька».
   На заході панувала особлива атмосфера, коли самі ж діти дарували своїм ровесникам безліч приємних емоцій. Добре знайомий усім з мультфільму кіт Леопольд разом зі своїми друзями – мишками, а також Золотою Рибкою не вгавали, розважаючи маленьких перемишлянців. Всі бажаючі спробували свої сили у багатьох різноманітних конкурсах й отримали за це гарні подарунки або ж заохочувальні призи, придбані за підтримки Перемишлянської міської ради, зокрема мера Перемишлян Олександра Зозулі, який особисто завітав на свято. Олександр Зіновійович подякував за такий прекрасний дитячий захід, за те, що діти отримали можливість гарно й корисно провести свій час, а також висловив надію, що таке свято стане початком доброї традиції міста. Опісля всіх присутніх привітала директор Перемишлянського ДНЗ «Сонечко» Тетяна Мартиняк, якій було надзвичайно приємно потрапити в дитячу казку.
   Незвичайними гостями цієї країни мрій стали клоунесса й тигр, які протягом цілого свята заряджали своїм позитивом дітей і не тільки. Зацікавила програма й дорослих, які навіть з-за паркану спостерігали за тим, що відбувається на сцені, особливо під час конкурсів. Весела музика  лунала до пізнього вечора, а чути її було не лише на сусідні вулиці, але, практично, до самого центру міста.
  

Автор статті Оля Лоїк

Газета "Пермишлянський край"

№23 (685) від 16 червня 2016 року