Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Повідомлення
18.08.2016 09:51 Вік: 8 yrs
Категорія: Новини міста

Перемишляни відвідали експерти з Асоціації міст України


   16 серпня у сесійному залі Перемишлянської міської відбулася зустріч  міського голови Перемишлян, сільських голів району, депутатів міської ради та активних громадян з експертами Асоціації міст України, які відвідали наше місто в рамках акції «Децентралізаційний марафон 1000 громад».
   Заступник виконавчого директора Асоціації міст Львівщини Леся Депко та експерти Ярослава Пишник і Галина Гречин доступно розповіли про децентралізацію та особливості реалізації положень Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», супроводжуючи свою розповідь відео-слайдами. Експерти АМУ відповіли на усі поставлені питання.
   Довідка. Асоціація міст України є партнером держави та активним учасником впровадження децентралізаційної реформи в Україні. АМУ  є добровільним неприбутковим об’єднанням міських рад, що створене ними з метою більш ефективного здійснення своїх повноважень, узгодження дій органів місцевого самоврядування міського рівня щодо захисту прав та інтересів територіальних громад міст, сприяння їх соціально-економічному та культурному розвитку.