Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вітаємо римо-котолицьку громаду з храмовим празником
27.07.2017 10:17 Вік: 7 yrs
Категорія: Влада, Благоустрій міста, Новини міста

ПРОЕКТ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА ПЕРЕМИШЛЯНИ


Перемишлянська міська рада повідомляє про завершення розроблення Генерального плану м.Перемишляни та початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування  громадських інтересів.

 

При проектуванні враховані вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92** "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень", ДБН Б.1.1-9:2009 " Склад, зміст, порядок розроблення, погодження та затвердження генеральних планів сільських населених пунктів» , ДБН В.2.3-5-2001 " Вулиці та дороги населених пунктів" ,  ДБН Б.2.4-1-94 «Планування і забудова сільських поселень» та Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів  (наказ №173 від 19.06.96).

 

Генеральний план міста розробляється з метою визначення територіального розвитку на проектних період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природніх ресурсів, встановлення меж населеного пункту, а також з метою оптимальної функціональної організації поселення, яка має забезпечувати розвиток та реконструкцію сільського поселення, найкращі умови проживання та праці.

 

Генеральний план міста передбачає:

-визначення майбутніх потреб переважних напрямів використання території;

-урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування забудови та іншого використання територій;

-обґрунтування зміни межі населеного пункту, черговості й  пріоритетності забудови та іншого використання територій;

-визначення меж функціональних зон, пріоритетних та допустимих видів використання і забудови територій;

-формування планувальної структури та просторової композиції забудови;

-оцінку загального стану населеного пункту основних факторів його формування, визначення, містобудівних заходів щодо поліпшення екологічного та санітарно- гігієнічного стану;

-визначення територій, що мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання.

-визначення етапів і механізмів забезпечення реалізації, терміну дії генерального плану, перелік раніше прийнятих рішень, що втрачають чинність і тих, до яких необхідно внести відповідні зміни.

 

Основні показники генерального плану:

Існуюча площа території міста – Перемишляни – 465,0га; Проектована площа території міста – 627,6га;

Проектоване перспективне населення Перемишлян – 9000 мешканців.

 

Замовник генерального плану – Перемишлянська міська рада Розробник генерального плану – ДП ДІПМ "МІСТОПРОЕКТ"

 

Ознайомитися з проектом генерального плану можна у приміщенні Перемишлянської міської ради за адресою м. Перемишляни, вул. Галицька, 50 протягом місяця з дати виходу даного повідомлення.

 

Відповідальний за організацію розгляду – міський голова п. О.Зозуля

 

Пропозиції до генерального плану просимо подавати у письмовій формі на протязі місяця з дати виходу данного повідомлення. За додатковою інформацією звертатися у секретаріат міської ради.

 

Громадське обговорення (презентація) генерального плану відбудеться 30 серпня 2017 11 год.00 хв. у приміщенні Перемишлянської міської раді (зал засідань).

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН (основне креслення) ПОЄДНАНИЙ ЗІ СХЕМОЮ ПРОЕКТНИХ ПЛАНУВАЛЬНИХ ОБМЕЖЕНЬ можна увійшовши у розділ МІСТО та вибрати лінку Генеральний план.