Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Перемишляни-Скавіна 10 років співпраці
29.08.2018 11:09 Вік: 6 yrs
Категорія: Новини міста

День міста - улюблене свято всіх мешканців Перемишлян


День міста - улюблене свято всіх мешканців Перемишлян. Свято дитячих талантів, усмішок, свято спілкування, веселого співу та запальних танців.

Близько 5-ої години міська площа перетворилася на велелюдний вулик. Все було як завжди. Зі сцени лунали чудові пісні у виконанні талановитих дітей з Центру дитячої та юнацької творчості. Малеча весело стрибала біля сцени, дорослі статечно розмовляли, краєм ока спостерігаючи за захмареним небом. 

І раптом - блискавка, різкий вітер, сильний дощ. Всі були вражені маленькими перемишлянськими артистами, які співали і танцювали, незважаючи ні на що.

Злива тривала близько двох годин. Здавалось, все - свято закінчилось.

Але, як тільки дощ вщух, стало зрозуміло: Перемишлянці - не з цукру.

Веселий, яскравий концерт Natalika Karpa зумів запалити сонце в серцях усіх глядачів , а величезний позитив, який випромінює співачка, допоміг всім нам стати "сонцезалежними" і з нетерпінням чекати наступного літа. 

Не випадково я, дякуючи чудовій співачці Наталці Карпі за концерт, подарував їй букет із соняхів. Бо соняшники - це маленьке сонце.

Хочу подякувати також нашим гостям: депутатові Верховної Ради Тарасові Батенку, депутатові Львівської обласної ради Парасці Дворянин, депутатові Львівської обласної ради Василю Барану, заступнику міського голови міста Рогатина Миколі Шинкарю, доценту Львівської політехніки Володимиру Далику. Дякую за підтримку і запрошую знову приїхати до Перемишлян. 

Дякую також всім працівникам Перемишлянської міської ради, підприємцям, працівникам комунальних служб, і всім, хто допоміг організувати це свято.

І найважливіше - дякую всім Перемишлянцям. Саме завдяки Вам у всіх гостей склалося чудове враження про наше рідне місто.

 

З повагою Олександр Зозуля