Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Між Перемишлянським районом та ґміною Новоґродзєц (Польща) підписана угода про співпрацю
08.10.2013 13:16 Вік: 10 yrs

Інформація щодо перереєстрації даних квартирного обліку в м.Перемишляни

Перемишлянська міська рада повідомляє всіх громадян, які перебувають на квартирному обліку у Перемишлянській міській раді, про необхідність проходження перереєстрації.


 

 

     На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 року №238 «Про єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов», Перемишлянська міська рада повідомляє всіх громадян, які перебувають на квартирному обліку у Перемишлянській міській раді, про необхідність проходження перереєстрації.

    Для цього необхідно до 01.11.2013 р. подати до Перемишлянської  міської ради необхідні документи, перелік яких передбачений формою, затвердженою Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а саме:

 

1.  Довідки з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію (Ф-№9) всіх членів сім'ї, які перебувають на квартирному  обліку.

 

2.  Копії свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у приватизованій квартирі). Для громадян, які винаймають житло в будинку державного або громадського житлового фонду – копія договору піднайму, в будинку житлово-будівельного кооперативу або в будинку (частині будинку), квартирі, що належить громадянину на праві приватної власності – копія  договору найму.

3.  Копії паспортів (ст.1, 2 та всі сторінки реєстрації) черговика та дорослих членів сім'ї.

 

4.  Копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім'ї, в т.ч. неповнолітніх дітей.

 

5.  Довідки з місця праці або навчання черговика та дорослих членів сім'ї, копія пенсійного посвідчення.

 

6. Копії свідоцтв про одруження і свідоцтв про народження неповнолітніх членів сім'ї та інші документи, які засвідчують зміни у складі сім'ї;

 

7.  Довідка про наявність або відсутність у черговика та членів його сім'ї нерухомого майна та приватизованої житлової площі.

 

8.  Копії документів, які дають право на включення черговика у пільгову чергу, завірені у встановленому порядку.

 

    Прийом документів проводиться у понеділок – четвер з 09.00 год. до 18.00 год., в п’ятницю з 09.00 год. до 17.00 год. за адресою: м.Перемишляни, вул. Галицька, 50 (Перемишлянська міська рада).

 

    Відповідальна особа за прийом документів – Боднар В.М.

 

    Громадяни, які, станом на 01.11.2013 р., не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, до Єдиного державного реєстру внесені не будуть, та, відповідно до ст. ст. 34, 42 Житлового Кодексу України, не вважатимуться такими, що потребують поліпшення житлових умов.

  

 

                                                             

 Виконком Перемишлянської міської ради