Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< До відома страхувальників! Звітність з ЄСВ з типом «Довідковий»
01.06.2021 19:36 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста, Соціальна сфера

До дня захисту дітей


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
1 червня 2021 року комунальним закладом Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перемишлянської міської ради  спільно з відділом культури, відділом освіти, службою у справах дітей виконавчого комітету Перемишлянської міської ради та відділенням поліції №3 Львівського районного управління ГУНП у Львівській області  організовано свято для дітей.
З привітанням до дітей звернувся міський голова Олександр Зозуля.
Дитячі колективи з Перемишлянського ОЗЗСО ім. О.Ковча, Перемишлянського ОЗЗСО І-ІІІ ст.  №1, Центру дитячої та юнацької творчості, дитячого дошкільного закладу м. Перемишляни та відділу культури зігріли серця наших діточок чудовим святковим концертом.
 Талановиті художники взяли участь в конкурсі малюнку на асфальті: «Ми-діти твої, Україно»  та мали можливість ознайомитися із спецтехнікою поліції та перевтілитися в маленьких поліцейських.
Усі діти, які брали участь в святковій концертній програмі та малювали, отримали подарунки (набори для ліплення), які благодійно надало ТОВ «Фабрика перших фантазій» м. Жовква.
Бажаємо миру і злагоди  кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких  сповнені любові до дітей.
***
За сприянням служби у справах дітей  Львівської обласної державної адміністрації, 9 дітей з функціональними обмеженнями, учасники районного фестивалю "Повір у себе, і в Тебе повірять інші"  30 травня мали змогу переглянути циркову виставу у Львівському державному цирку.  Діти отримали насолоду від перегляду, спілкування та з позитивними враженнями повернулися додому. Організатори поїздки служба у справах дітей виконавчого комітету Перемишлянської міської ради та комунальний заклад Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перемишлянської міської ради.