Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Подбаємо про чистоту міського озера разом
14.03.2014 10:55 Вік: 10 yrs

Давайте зробимо наше місто кращим, приберемо його разом!


   Щороку навесні кожен із нас стає свідком чудового відродження природи, яке викликає у людей нестримне бажання   змінити   власне життя, покращити його у всіх сферах. Саме з весною асоціюється Воскресіння Христове – величне свято кожного християнина.  Щоб належно підготуватися  до цієї події,  слід навести лад у всьому . Найперше, звичайно,  у власних душах. Також з  давніх-давен заведено, що всі українці мусять  прибрати   у своїх домівках , віддати шану померлим, упорядкувавши могили. Великдень - родинне свято. Тому  в цей день у Перемишлянах дуже велелюдно. Приїжджають друзі, знайомі, родичі. І кожному небайдужому перемишлянцю хочеться , напевно, поряд із великою кількістю добрих слів ,які лунають у цей день ,почути  : «Яким гарним стало цьогоріч ваше місто!»

А що для цього  потрібно? Як міський голова, гарантую:  зусилля комунальних служб   будуть максимально спрямовані на прибирання та благоустрій нашого міста.  І на сьогодні  зроблено уже немало  сформовано  крони   дерев  на  вулицях  міста,  ліквідовуються  сухостійні  дерева  та  стихійні  смітники,  виконуються  інші   вкрай необхідні  роботи. Але!.. 

       Шановні жителі Перемишлян! Без вашої допомоги нам не обійтись! Звертаюсь до вас з великим проханням : допоможіть нам у цій благородній справі – навести  лад у власному місті.  Адже саме ми, перемишлянці, є господарями нашого міста. Звичайно, у кожного з нас є багато особистих справ  . Закликаю  – знайдіть час, щоб розбити клумбу біля будинку, замести не тільки власне подвір’я , але й прилеглу територію поблизу, відремонтувати  лавочку біля під'їзду.  Що  робити  саме  Вам ?  Подивіться небайдужими очима доброго господаря навколо - і відразу зрозумієте. Якщо потрібна допомога – «Комунальник» не залишиться у стороні. 

      І найголовніше !     У Перемишлянах  близько   семи  тисяч мешканців. Це люди різного віку, різних поглядів, професій, статків. Але всіх об'єднує велике бажання стати європейською цивілізованою спільнотою з високим рівнем життя та культури. Я наголошую – культури!    Ми всі знаємо відому істину:» Чисто не там ,де прибирають, а там, де не смітять ». Кожна людина хоче, щоб її працю поважили і належний чином оцінили. Але чи поважаємо ми працю комунальних працівників, яка, на жаль, не є ні високооплачуваною, ні престижною?!

      Ось лише кілька світлин ! Без коментарів!..

              Шановні перемишлянці!      

  Не бійтесь зробити зауваження сусідці, яка винесла пакет із побутовими відходами і поставила на вулиці біля смітничка у суботу ввечері( а в неділю вранці люди ідуть до церкви). Знайдіть слова , щоб приструнити підлітка, який прямо на тротуар кидає недопалки або порожні пляшки від пива. Виховуймо власним прикладом наших дітей, не кидаючи обгортки собі під ноги. 

  Дорогі  красиві молоді мами! Ви і ваші   чудові малюки  – це  наше краще майбутнє.   Але дуже негарно на дитячому майданчику виглядає сміття  та  шкарлупа від насіння навколо лавочок. І це зробили не діти! 

  Час біжить дуже швидко. Сподіваюсь,  ми разом, всі, великою перемишлянською  громадою наведемо  порядок   у рідному  місті  і  з приємністю   будемо вітати гостей та один одного у час величного Великодня!

  Запрошую до співпраці представників усіх політичних сил, громадських організацій, підприємств, установ.  

                       Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля