Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вітання з нагоди професійного свята
19.03.2014 16:04 Вік: 10 yrs

Перемишлянське озеро прибрали від сміття та насадили дерева на березі


    15 березня на Перемишлянському озері «Молодіжне» зібралися понад 50 мешканців нашого міста для прибирання та наведення благоустрою. Попри несприятливу погоду перемишлянці разом із дітьми прийшли з власної волі.              Також у наведенні порядку на території яка, прилягає до водоймища брали участь організатор акції, начальник Перемишлянської рятувальної станції Андрій Захарчук, рибалки та небайдужа молодь міста. 

    Організатори акції зазначили, що це лише початок наведення порядку на Перемишлянському озері. Спочатку заплановано зібрати сміття, яке вже довгими осіньо-зимовими місяцями лежало на березі озера, і цю роботу зроблено 15 березня небайдужими мешканцями міста. Також цього ж дня навкруги озера висаджено 300 саджанців сосен. 

    Другим етапом благоустрою буде облаштування пляжу та встановлення усього необхідного для його функціонування. Львівська рятувальна станція планує розмістити біля пляжу рятувальний пункт.

      Звичайно, що за один день неможливо докорінно змінити ситуацію. Однак будемо впевнені, що гуртом ми зможемо перемінити ситуацію із сміттям. Для цього необхідно іноді присвячувати час і сили нашому місту. Попереду залишається, багато справ, одного прибирання замало. В першу чергу потрібно змінювати свідомість, свідомість тих, хто залишає те сміття біля озера чи в інших місцях нашого міста.