Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вітання з нагоди новорічно-різдвяних свят
22.01.2021 16:56 Вік: 3 yrs
Категорія: Державні свята, Культура, Новини міста, Освіта

День Соборності - пам'ятний день


ШАНОВНА ВЕЛИКА ПЕРЕМИШЛЯНСЬКО ГРОМАДО!

Щиро вітаю Вас із Днем Соборності та Свободи України!

Закінчується зимовий святковий цикл – три великі релігійні свята зігрівають добром і злагодою наші серця, вселяють надію на те, що майбутнє буде щасливим, завтрашній день буде радісним, а Україна вільною й єдиною. Чи не символічно, що саме по завершенню цих величних свят,  102 роки тому відбулась  подія для всього українського народу – 22 січня 1919 року дві суверенні українські держави - Українська Народна Республіка й Західно-Українська Народна Республіка – об'єдналися в самостійну соборну державу.
Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття, і ця надія живиться зі споконвічної героїки
визвольних змагань нашого народу.
У цей доленосний час активного становлення нашої державності ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а маємо стати активними творцями власного майбутнього.
Нехай це свято додає нам сил у розбудові  нашої держави, щоб в ній завжди панували мир  і людська взаємоповага, висока духовність і культура. Бажаю Вам, мешканцям нашої великої громади,  миру, щастя та добра !
Слава Україні Героям Слава!

З повагою – Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля