Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ
20.02.2021 14:48 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста

Центр надання адміністративних послуг


АДРЕСА: місто Перемишляни, вулиця Привокзальна, 3 (І поверх)

ТЕЛЕФОН: +38068 36 16 314

_______________________________________

 

Впровадження передових європейських підходів у стосунках влади та громадян — таке завдання стоїть перед новоствореним Центром надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП, Центр) Виконавчого комітету Перемишлянської міської ради, який розпочав роботу 4 січня 2021 року. Серед завдань Центру - організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень (громадян); спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання; забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора.
У приміщенні ЦНАПу від заявника приймуть заяву (відповідно до затвердженого Переліку послуг, що надаються у Центрі) і після закінчення терміну розгляду заяви визначеного відповідним законодавством заявник зможе отримати результат розгляду (витяг, висновок, призначення допомоги тощо) у цьому ж приміщенні ЦНАПу.
У роботі Центру надання адміністративних послуг беруть участь адміністратори, які консультують заявників з питань надання адміністративних послуг, здійснюють прийом та реєстрацію заяв (документів, що додаються них), видають результати їх розгляду.
На даний час у Центрі можна отримати адміністративні послуги соціального характеру, з питань реєстрації земельних ділянок, реєстрації нерухомого майна та бізнесу, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян.
Для створення максимальної зручності обслуговування заявників, створення сприятливих умов – у Центрі поступово буде удосконалюватись його робота та збільшуватись перелік адміністративних послуг, які можна отримати за принципом «єдиного вікна» в одному приміщенні.
Просимо жителів району звертатись з питань отримання адміністративних послуг до Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Перемишлянської міської ради, що знаходиться за адресою: 81200, Львівська область, місто Перемишляни, вулиця Привокзальна, 3 (І поверх), тел. +38068 36 16 314.
Начальник Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Перемишлянської міської ради – Жукровська Маряна Василівна
Адміністратор – Бойко Ірина Михайлівна
                            Бова Марія Василівна
                            Кулєба Галина Василівна
                            Янішевська Леся Володимирівна