Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Повідомлення про проведення лісогосподарських заходів
26.02.2021 10:25 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста, Влада

Голова Львівського району відвідав Перемишляни


ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЙНІ ПЕРСПЕКТИВИ: ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ЗУСТРІВСЯ З ГОЛОВОЮ ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ ОТГ
23 лютого 2021 р. відбулося засідання робочої групи районних органів влади, на чолі з головою Львівської районної ради Андрія Сулима та його заступниці Марти Ільчишин, з органами місцевого самоврядування Перемшлянської ОТГ в особі голови ОТГ Олександра Зозулі. В рамках подальшої ефективної співпраці з новоствореною громадою керівники обговорили розвиток інфраструктури різних галузей та функціонування комунальних установ.
«Сьогодні на нас лягає величезна відповідальність за рішення й реформи, що стосуються територіальних змін. Величезна купа завдань, які треба вирішити, роботи дуже багато. Але найголовніше завдання – кожного почути, вислухати, аби ми з вами виконали ту функцію, яку на нас поклала держава» - наголосив Андрій Сулим
Наступний крок, за його словами, це фактичне реформування районного рівня. – Нам потрібна ефективна влада і дієвий державний нагляд, - наголосив для присутніх.
Львівська районна рада готова сприяти у вирішенні проблемних питань тергромад та відкрита до співпраці. Разом з тим, найкращим мотивом до їх розвитку має стати відповідальність та ініціативність самих керівників на місцях!