Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Шевченківські дні
10.03.2021 11:12 Вік: 3 yrs
Категорія: Влада, Новини міста, Оголошення

18 березня відбудеться продовження II сесії VIII скликання


18 березня о 10.00 год. відбудеться продовження II сесії VIII скликання у приміщенні Перемишлянської міської ради, вул. Галицька, 50

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ІІІ ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ ІІ СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

На розгляд сесії виносяться наступні питання:
1. Про зміну юридичної адреси Перемишлянської міської ради.
2. Про затвердження Регламенту Перемишлянської міської ради VIII скликання.  
3. Про затвердження Положення про постійні комісії Перемишлянської міської ради.
4.  Про внесення змін до складу постійних комісій Перемишлянської міської ради VІІІ скликання.
5. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Перемишлянської міської ради від 24.12.2020 р. № 20 «Про міський бюджет Перемишлянської міської ради на 2021 рік».     
6. Про прийняття із спільної власності територіальних громад сіл та міст Львівського району в комунальну власність Перемишлянської міської ради майнових комплексів, основних засобів нематеріальних активів та інвентарю закладів та установ освіти та культури, що знаходяться на території Перемишлянської міської ради.
7. Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду міського бюджету Перемишлянської міської ради.      
8. Про затвердження Положення про преміювання працівників Перемишлянської міської ради  та її виконавчого комітету.   
9.   Про утворення відділу соціального захисту населення виконавчого комітету
Перемишлянської міської ради.    
10. Про покладення обов’язків за веденням військового обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних на старост населених пунктів Перемишлянської міської ради.
11. Про покладення обов’язків із реєстрації актів цивільного стану, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб та ведення погосподарського обліку на старост населених пунктів Перемишлянської міської ради.
12. Про затвердження Положення про надання матеріальних допомог жителям населених пунктів Перемишлянської міської ради.
13. Про відшкодування пільг.  
14. Про затвердження розпоряджень Перемишлянського міського голови.
15. Про внесення змін до рішення Перемишлянської міської ради від 11.12.2020 №3 «Про затвердження структури та граничної штатної чисельності  виконавчого комітету Перемишлянської міської ради».
 16. Про прийняття в комунальну власність Перемишлянської міської ради  матеріальних цінностей Перемишлянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
17. Про затвердження Програми підтримки заходів призову по мобілізації і на строкову військову службу та забезпечення територіальної оборони громади на 2021 рік.
18. Про створення комісії з питань інвентаризації майна.
19. Про врегулювання питань розподілу повноважень при передачі в оренду комунального майна Перемишлянської міської ради.
20. Про зміну засновника та найменування  дошкільних навчальних закладів:
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Сонечко» м.Перемишляни
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» с.Коросно Короснянсьської сільської ради Перемишлянського району Львівської області
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Віночок» с.Боршів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Теремок» с.Брюховичі
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Ялинка» с.Вовків
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Ялинка» с.Ганачівка
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Веселка» с.Дусанів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Малятко» с.Лагодів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Барвінок» с.Мерещів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Колосок» с.Новосілка
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Берізка» с.Подусів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Пізнайко» с.Станимир
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Малятко» с.Унів
Про зміну засновника та найменування дошкільного навчального закладу «Зернятко» с.Ушковичі
21. Про прийняття у комунальну власність Перемишлянської міської ради Львівської району Львівського області з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
22. Про погодження на отримання спеціального дозволу на користуваннянадрами малому приватному підприємству «КВІН» з метою геологічного             вивчення піску Лагодівської ділянки, що знаходиться в с. Лагодів Львівського району Львівської області.
 23. Про виготовлення детального плану територій м. Перемишляни:
23.1. Про надання згоди на виготовлення проекту детального планування території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення її у власність в м. Перемишляни вул. Привокзальна, 40, гараж № 1. (Домінчук Ігор Омелянович).  
23.2. Про надання згоди на виготовлення проекту детального планування території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення  її у власність в м. Перемишляни вул. Липова Алея, 9 біля. (Мерза Віра Григорівна).
23.3. Про надання згоди на виготовлення проекту детального планування території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення  її у власність в м. Перемишляни вул. Привокзальна. (Штаблавий Іван Богданович).
24. Про затвердження детального плану території:
24.1. Про затвердження детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, з метою відведення її у власність в м. Перемишляни по вул.Міжгірська, 4 «в» Львівської області. (Задорожна Надія Василівна).
25. Про затвердження проектів землеустрою:
25.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) в с. Коросно, по вул. Садова, 1. (Шикула Володимир  Володимирович).
25.2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) в с. Коросно, по вул. Садова, 3.  (Шикула Володимир  Володимирович).
25.3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул. Бічна Липова Алея.  (Думич Андрій Миколайович).
25.4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул. О.Ковча. (Дяк  Віталій Романович).
26. Про затвердження технічних документацій.
26.1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд по вул.Чуперносівська бічна, 3 в м.Перемишляни (Курницький Зіновій Ярославович).
26.2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Шевченка, 12  в м. Перемишляни (Тарнавська  Людмила Степанівна).
26.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд по вул. Підвальна, 19/1  в м. Перемишляни (Харкевич Галина Павлівна).
27. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою.
27.1. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лоні Львівського району Львівської області (Панчук Ігор Михайлович).
27.2. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства по вул. Шкільна в м. Перемишляни (Яремків Оксана Михайлівна).  
27.3 Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Міжгірська,4 «в» в м. Перемишляни  (Задорожна Надія Василівна).
28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації:
28.1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у спільну сумісну власність по вул. Б. Чуперносівська, 21 в м. Перемишляни (Газди Оксани Євстахіївни та Баран Василя Євстахійовича).
29. Про надання земельних ділянок у власність для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва:
29.1. Про надання земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території с. Вишнівчик Львівського району Львівської області. (Шульган Василь Дмитрович)
30.Про уточнення розмірів і площ земельних ділянок.
30.1. Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки (Васильків Петро Іванович).
30.2. Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки (Миць Володимир Онуфрійович).
30.3. Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки (Семків Олег Васильович).
31.Про розірвання договору оренди.
31.1.Про розірвання  договору оренди земельної ділянки, який укладений між Перемишлянською міською радою та Круть Вікторем Олександровичем.
32. Про припинення права користування земельною ділянкою.
32.1.Про припинення права користування земельною ділянкою ПП «Крам» в м.Перемишляни, вул. Галицька, 2 «б».
33. Про передачу земельної ділянки в оренду.
33.1. Про передачу земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування в м. Перемишляни, вул. Боршівська, 44 «а» (Курилович Олег Леонідович).
34.Про заміну сторін в договорі.
34.1. Про заміну сторін в договорі оренди земельної ділянки з кадастровим номером 4623381000:12:001:0135, який укладено на території с. Борщів  Львівського району Львівської області (Гресько Володимир Васильович, Залуський Ростислав Миронович, Мостовий Андрій Михайлович).
35. Внесення змін та доповнень до рішень сесій Перемишлянської міської ради.
35.1 Про внесення змін та доповнень до рішення ХХХVІІ сесії VІI скликання Перемишлянської міської ради № 1042 від 09.10.2020р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення) земельної ділянки для обслуговування пункту технічного обслуговування в м. Перемишляни вул. Топольна бічна, 2“а”» (Батура  Юрій Сергійович).
35.2 Про внесення змін та доповнень до рішення ХХХVІІ сесії VІI скликання Перемишлянської міської ради № 1029 від  09.10.2020р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни по вул. О.Ковча, 7 біля» ( Кільчицька Катерина Миколаївна).  
35.3 Про внесення змін та доповнень до рішення ХХХVІІ сесії VІI скликання Перемишлянської міської ради № 1041 від 09.10.2020р. «Про затвердження п
Топольна бічна, 2» (Лоїк Оксана Іванівна).
35.4 Про внесення змін та доповнень до рішення ХХХV сесії VІI скликання Перемишлянської міської ради № 940 від  19.05.2020р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, по вул. Липова Алея, 9 біля» (Пилип Володимир Степанович).
35.5 Про внесення змін та доповнень  до рішення  ХХІІ сесії V скликання Перемишлянської міської ради  1393 від  31.08.2010р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  ведення особистого селянського господарства по вул. Підвальна, 3а  в м. Перемишляни» (Чорненька Зоряна Любомирівна).
 36.Про вилучення земельної ділянки
36.1. Про вилучення земельної  ділянки наданої в тимчасове користування
під городництво на території Перемишлянської міської ради (Мудрак Марія Степанівна).
37. Різне.