Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< На Перемишлянщині платникам надали практичні поради з подання звітності в електронній формі
09.09.2021 17:09 Вік: 3 yrs
Категорія: Благоустрій міста, Новини міста, Соціальна сфера

Відбудеться чергове засідання сесії


15 вересня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Перемишлянської міської ради по вул. Привокзальна, 3а м. Перемишляни відбудеться засідання 7 сесії.

Порядок денний:
 
1.Про включення об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні до Переліку першого типу.
2.Про включення об’єкта комунальної власності для передачі в оренду без  аукціону до Переліку другого типу.
3.Про передачу в оренду частини приміщень першого поверху корпусу поліклініки, за адресою: м. Перемишляни, вул. Галицька, 12.
4.Про продовження дії договору оренди нерухомого майна без проведення аукціону.
5.Про надання згоди директору КП «Перемишлянитеплоенерго» Карашкевичу І.Ю. на вчинення значних господарських правочинів.
6.Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету Перемишлянської міської ради, прийнятих у міжсесійний період.
7. Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування сонячної електростанції за межами м. Перемишляни.
8. Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування сонячної електростанції за межами с. Чемеринці .
9. Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування в м. Перемишляни,      вул. Привокзальна, 3 а.
10.Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі адмінбудинку «Перемишлянської райспоживспілки» з вбудованими приміщеннями кафе та магазинів в                 м. Перемишляни, вул. Галицька, 33.
11.Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в            м. Перемишляни, вул. Привокзальна, 18 г, гараж 4.
12.Про затвердження детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в            м. Перемишляни, вул. Привокзальна, біля буд. 18 а.
13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі.
14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів.
15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.  
17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.  
18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.  
19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах   населеного пункту с. Подусів.   
21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах   населеного пункту с. Подусів.   
22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах   населеного пункту с. Подусів.
23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в  межах населеного пункту с. Подусів.
32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Тучне.
42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плоска.
43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Плоска.
44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.
54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.
55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.
56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Малий Полюхів.
65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Малий Полюхів.
66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брикун.
67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брикун.
68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брикун.
69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів.
73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів.
74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ладанці.
75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Пнятин.
76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Пнятин.
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.
78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.
80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Смереківка.
81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Біле.
82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Біле.
83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Біле.
84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик.
86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вишнівчик.
87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці.
88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Сивороги.
92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сивороги.
93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Унів.
94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Унів.
95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Унів.
96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів.
97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Затемне.
98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне.
99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Станимир.
100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Станимир.
101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ганачівка.
102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Лагодів.
103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня.
104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
106.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка.
107.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка.
108.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі.
109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі.
110.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Кимир.
111.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Унів.
112.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Плетеничі.
113.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
114.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
115.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
116.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
117.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 17.  
118.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 29.
119.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 25.
120.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 22.
121.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 21.
122.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 24.
123.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 28.
124.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 30.
125.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 16.
126.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 27.
127.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 18.
128.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, по вул. Січових Стрільців, 19.
129.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. В. Чорновола, 4.
130.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 92.
131.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 43.
132.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 33.
133.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 37.
134.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О. Ковча, 18.
135.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 25.
136.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 10.
137.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 68.
138.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 122.
139.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 11.
140.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 114.
141.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 35.
142.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул.О. Ковча, 20.
143.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 35.
144.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 34.
145.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 98.
146.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 3.
147.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сивороги, по вул. Покрови, 6.
148.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Сивороги, по вул. Покрови, 15.
149.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, по вул. І. Мазепи, 23.
150.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, по вул. Залипська, 69 а.
151.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Добряничі, по вул. Шевченка, 29.
152.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Добряничі, по вул. Шевченка, 38.
153.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Тучне по вул. Садова, 9.
154.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Кореличі по вул. Березова, 17.
155.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боршів по вул. Підлісна, 5.
156.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Пнятин по вул. І. Франка, 28.
157.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Вовків по вул. Зелена,76.
158.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Брикун по вул. Зелена, 5.
159.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Лоні по вул. о. Горчинського, 6.
160.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Бачів по вул. Зелена, 38.
161.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно по вул. Шевченка, 6.
162.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Лагодів по вул. Т. Шевченка, 81.
163.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Іванівка, х. Яблунів, 8.
164.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Липівці.
165.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Пнятин.
166.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
167.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
168.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
169.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна.
170.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна.
171.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі.
172.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка.
173.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
174.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
175.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
176.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
177.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
178.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці.
179.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик.
180.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
181.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
182.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка.
183.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
184.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Пнятин.
185.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Боршів.
186.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі.
187.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
188.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки.
189.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
190.Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.
191.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
192.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
193.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.
194.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
195.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
196.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
197.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
198.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
199.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
200.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
201.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
202.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
203.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
204.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
205.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
206.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
207.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
208.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
209.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
210.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
211.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
212.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Чемеринці, вул. Центр, 3.
213.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул. Над Липою, 25, гараж 8 а.
214.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул. Над Липою, 25, гараж 8 б.
215.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брикун Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
216.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
217.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
218.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
219.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
220.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
221.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладаці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
222.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
223.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
224.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Пнятин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
225.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
226.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
227.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
228.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
229.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
230.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
231.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
232.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
233.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
234.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
235.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
236.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
237.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
238.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
239.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Бачів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
240.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
241.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
242.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
243.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
244.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лоні Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
245.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
246.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
247.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
248.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
249.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
250.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
251.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
252.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
253.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
254.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
255.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
256.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
257.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
258.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
259.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
260.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
261.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
262.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
263.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
264.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
265.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
266.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
267.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
268.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
269.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
270.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
271.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
272.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
273.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
274.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
275.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
276.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
277.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
278.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
279.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
280.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
281.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
282.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
283.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
284.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
285.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
286.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
287.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
288.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
289.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
290.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
291.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
292.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
293.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
294.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
295.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
296.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області (Кабала Мирослава Михайлівна).
297.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
298.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
299.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для лісопарку за межами м. Перемишляни Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
300.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Плетеничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
301.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
302.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
303.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
304.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
305.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
306.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
307.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
308.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
309.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
310.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
311.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
312.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
313.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
314.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
315.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
316.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Утіховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
317.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
318.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
319.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
320.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
321.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
322.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
323.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
324.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
325.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
326.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
327.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
328.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
329.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
330.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
331.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в м. Перемишляни.
332.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради.
333.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
334.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
335.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
336.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
337.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
338.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
339.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі Перемишлянської міської ради.
340.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Мерещів.
341.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Плетеничі.
342.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Плетеничі.
343.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Пнятин.
344.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Плинників.
345.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Брюховичі.
346.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Лагодів.
347.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с. Подусільна.
348.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки.
349.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування будівлі складу на території Перемишлянської міської ради (за межами населеного пункту).              
350.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд з метою відведення їх у власність в                 с. Болотня.
351.Про виготовлення детального плану території земельної ділянки під комплексом нежитлових будівель (автомийки обслуговування) по вул. Галицька в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.
352.Про виготовлення детального плану території земельної ділянки для розширення малої архітектурної форми по вул. Боршівська біля будинку            № 20 в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.
353.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, щодо її відведення по зміні цільового призначення для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Тучне.
354.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, щодо її відведення по зміні цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в межах населеного пункту с. Ганачівка.
355.Про передачу у приватну власність земельної ділянки для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
356.Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
357.Про поновлення договору оренди землі від 22 липня 2016 року.
358.Про поновлення договору оренди землі від 22 липня 2016 року.
359.Про поновлення договору оренди землі від 02 лютого 2016 року.
360.Про поновлення договору оренди землі від 22 березня 2016 року.
361.Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
362.Про внесення змін в пункт 1 рішення сесії Перемишлянської міської ради         № 912 від 12.07.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області».
363.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки в м. Перемишляни, вул. Бічна Топольна,  1.
364.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки в м. Перемишляни, вул. Галицька, 61 б.
365.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки в         м. Перемишляни, вул. Галицька, 61 а.
366.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки в       м. Перемишляни, вул. Боршівська, 27.
367.Про затвердження детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови садибного типу № КВ5 в с. Мерещів.
368.Про затвердження детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови садибного типу в с. Боршів.
369.Про затвердження детального плану території для впорядкування території та визначення параметрів земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів з метою відведення їх у власність в м. Перемишляни, вул. Галицька, 15.
370.Про затвердження детального плану території з метою визначення параметрів інвестиційної земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з метою продажу через аукціон права оренди земельної ділянки в м. Перемишляни, вул. Міжгірська.
371.Про затвердження детального плану території з метою визначення параметрів інвестиційної земельної ділянки під будівництво торгово-офісного приміщення для продажу через аукціон права оренди та впорядкування прилеглої території в м. Перемишляни, вул. Галицька.
372.Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
373.Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

374.Про затвердження детального плану території земельної ділянки щодо зміни цільового призначення та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, вул. Боршівська, 38 а.
375.Про передачу в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власники яких померли, а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину, на території Перемишлянської міської ради.
376.Про передачу в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власники яких померли, а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину, на території Перемишлянської міської ради.
377.Про передачу в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, власники яких померли, а спадкоємці за законом чи заповітом відсутні чи не прийняли спадщину, на території Перемишлянської міської ради.
378.Про заміну сторін в договорі оренди земельної ділянки з кадастровим номером 4623310100:01:000:0001, який укладено на території Перемишлянської міської ради.
379.Різне.