Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Актуальні питання щодо добровільного декларування активів
16.11.2021 17:58 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини міста, Оголошення, Благоустрій міста

Відбудеться чергове засідання сесії


 
18 листопада 2021 року о 10.00 годин в приміщенні Перемишлянської міської ради по вул.Привокзальна,3а м.Перемишляни Львівської області відбудеться засідання 8 сесії.

 

Порядок денний:

1.Про утворення старостинських округів.
2.Про покладення обов’язків із вчинення нотаріальних дій на старост  старостинських округів Перемишлянської міської ради.
3.Про покладення обов’язків із реєстрації актів цивільного стану, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб та ведення по господарського обліку на старост старостинських округів Перемишлянської міської ради.
4.Про покладення обов’язків за веденням військового обліку призовників і військовозобов’язаних та бронювання військовозобов’язаних на старост старостинських округів Перемишлянської міської ради.
5.Про внесення змін до рішення Перемишлянської міської ради від              11.12.2020 року № 3 «Про затвердження структури та граничної штатної чисельності виконавчого комітету Перемишлянської міської ради».
6.Про проведення конкурсу на посаду головного лікаря КП Перемишлянська ЦРЛ.
7.Про затвердження субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій.
8.Про затвердження звіту про виконання бюджету Перемишлянської міської ради за 9-ть місяців 2021 року.
9.Про внесення змін до міського бюджету за рахунок іншої субвенції.
10.Про уточнення показників міського бюджету Перемишлянської міської ради.
11.Про виділення коштів.
12.Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету Перемишлянської міської ради, прийнятих у міжсесійний період.
13.Про внесення змін до лімітів споживання енергоносіїв відділу освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
14.Про проведення переоцінки основних засобів Перемишлянської міської ради.
15.Про прийняття у комунальну власність Перемишлянської міської ради основних засобів, нематеріальних активів та інвентарю КП Перемишлянська ЦРЛ.
16.Про звернення до Львівської районної державної адміністрації щодо передачі майна в комунальну власність Перемишлянської міської ради.
17.Про припинення дії договорів оренди.
18.Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна комунальної власності Перемишлянської міської ради та пропорцій її розподілу.
19.Про включення об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні до Переліку першого типу.
20.Про передачу в оренду частини приміщень першого поверху адміністративного будинку, за адресою: м.Перемишляни, вул. Привокзальна, 3а.
21.Про передачу в оренду частини приміщень першого поверху адміністративного будинку, за адресою: м. Перемишляни, вул.Привокзальна, 3а.
22.Про передачу в оренду частини приміщень другого поверху адміністративного будинку, за адресою: м.Перемишляни, вул. Привокзальна, 3а.
23.Про включення до Переліку другого типу та передачу в оренду частину приміщень будівлі, яка знаходиться за адресою: м.Перемишляни, вул.Галицька,50.
24.Про передачу в оренду частини приміщень Центру «Дозвілля», які знаходяться за адресою: м. Перемишляни, вул. Галицька, 71.   
25.Про передачу в оренду частини приміщень другого поверху нежитлової будівлі, за адресою: м. Перемишляни, вул. О.Ковча,4.   
26.Про передачу в оренду частини приміщень першого поверху нежитлового приміщення, за адресою: с. Ладанці, вул. Коновальця,90.   
27.Про затвердження статуту комунальної установи Інклюзивно-ресурсний центр Перемишлянськоїт міської ради Львівського району Львівської області (нова редакція) та штатного розпису.
28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чуперносів.
29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир.
30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир.
31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир.  
32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кимир.  
33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Неділиська.  
34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня.  
35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах   населеного пункту с. Болотня.   
36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах   населеного пункту с. Подусільна.   
37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Подусільна.
38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.
39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.
40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.
41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Смереківка.
46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в  межах населеного пункту с. Біле.
47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Біле.
48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле.
53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне.
61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне.
62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Унів.
63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів.
64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів.
65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Боршів.
66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Боршів.
67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Боршів.
68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці.
69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства господарства в межах населеного пункту с. Пнятин.
70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці.
71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці.
72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці.
73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
79.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці.
82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир.
83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів).
84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.
96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів.
97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів.
98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
106.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
107.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.
108.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Добряничі.
109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Добряничі.
110.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Добряничі.
111.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Добряничі.
112.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне.
113.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне.
114.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне.
115.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі.
116.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.
117.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.
118.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
119.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
120.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
121.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.
122.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брикун.
123.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
124.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
125.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.
126.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лоні.
127.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лоні.
128.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лоні.
129.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі.
130.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі.
131.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брюховичі.
132.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брюховичі.
133.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брюховичі.
134.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів.
135.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів.
136.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів.
137.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
138.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
139.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
140.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
141.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
142.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
143.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
144.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
145.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
146.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
147.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
148.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
149.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
150.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
151.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
152.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Осталовичі.
153.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту м. Перемишляни.
154.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Виписки.
155.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Ладанці.
156.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Пнятин.
157.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів.
158.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів.
159.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.  Костенів.
160.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів.
161.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
162.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
163.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
164.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
165.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
166.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
167.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
168.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
169.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
170.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Чемеринці.
171.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Кимир.
172.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту м. Перемишляни.
173.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча 3.
174.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 36.
175.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 27.
176.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно , по вул. Небесної Сотні, 9.
177.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 6.
178.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 86.
179.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 27.
180.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 70.
181.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 100.
182.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча, 1.
183.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 110.
184.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. С.Бандери, 19.
185.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. С.Бандери, 4.
186.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. С.Бандери, 31.
187.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. С.Бандери, 37.
188.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Небесної Сотні, 1.
189.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 2.
190.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 116.
191.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул.  Львівська, 66.
192.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул.  Львівська, 30.
193.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 108.
194.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Небесної Сотні, 5.
195.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 118.
196.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Вовків, урочище «Ланок».
197.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Мерещів, по вул. Шевченка, 6.
198.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, вул. Січових Стрільців, 26.
199.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, по вул. Пасічна, 9.
200.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, по вул. Озерна, 2а.
201.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в            м. Перемишляни вул. І. Франка.
202.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в                        м. Перемишляни, по вул. Чуперносівська, земельна ділянка 3/2.
203.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Іванівка, вул. Львівська, 81.
204.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Перемишляни, вул. Коновальця, 8.
205.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Перемишляни, вул. Чуперносівська бічна, 21.
206.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Перемишляни, вул. Мазепи І.,13.
207.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Перемишляни, вул. Джерельна, 8 б.  
208.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м.Перемишляни, вул. Шкільна, 11 а.
209.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Вишнівчик, вул. Заставна, 15.
210.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Вишнівчик, вул. Колгоспна, 12.
211.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Білка, вул. Східна, 7.
212.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Костенів, вул. Галицька, 18.
213.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в  с. Станимир, вул. П.Колодія, 98.
214.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Подусільна, вул. Центральна, 19.
215.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. Центральна, 7.
216.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. Львівська, 12.
217.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Осталовичі, вул. Зелена, 13.
218.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Боршів, вул. Миру, 54.
219.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Ладанці, по вул. Коновальця, 58.
220.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Лоні, вул. о.Горчинського, 42.
221.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Добряничі, вул. Зелена, 40.
222.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Добряничі, вул. Зелена, 38.
223.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Тучне, вул. Садова, 4.
224.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів.
225.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Станимир.
226.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир.
227.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня.
228.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів .
229.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передача у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
230.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв.
231.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв.
232.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.
233.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв.
234.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле.
235.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
236.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брикун.
237.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир.
238.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів.
239.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Осталовичі.
240.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Прибин.
241.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.
242.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.
243.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Коросно.
244.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Болотня.
245.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Болотня.
246.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Болотня.
247.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Іванівка.
248.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Костенів.
249.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Подусів.
250.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Подусів.
251.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Новосілка.
252.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Чемеринці.
253.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Чемеринці.
254.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вишнівчик.
255.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Плинників.
256.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Плинників.
257.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Плинників.
258.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі.
259.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Осталовичі.
260.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Розсохи.
261.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пунктус. Розсохи.
262.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Чемеринці.
263.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вишнівчик.
264.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Дунаїв.
265.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Станимир, по вул. Колодія П., 156.
266.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування комплексу будівель в м. Перемишляни, по     вул. Боршівська, 39 а.
267.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування адмінбудинку в м. Перемишляни, по вул. Галицька, 50.
268.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
269.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
270.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
271.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
272.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення.
273.Про передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Бачів, по вул. Зелена, 42.
274.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі гаражу за межами населеного пункту с. Іванівка.
275.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі комори за межами населеного пункту с. Бачів .
276.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі 4-х рядного корівника за межами населеного пункту с. Бачів.
277.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівель ремонтної майстерні за межами населеного пункту с. Дусанів.
278.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування сільськогосподарської будівлі (сховища) за межами населеного пункту с. Кореличі.
279.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ 01.13), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Болотня, вулиця Шевченка; кадастровий номер: 4623380700:06:001:0254 та продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
280.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
281.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
282.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
283.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
284.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу приватну власність для індивідуального садівництва в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.
285.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу приватну власність для індивідуального садівництва в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.
286.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
287.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
288.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Плетеничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
289.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
290.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Білка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
291.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
292.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
293.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житловогобудинку, господарських будівель та споруд в с. Кимир, вул. Галицька, 66.
294.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м.Перемишляни, вул. Липова Алея.
295.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
296.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
297.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
298.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
299.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
300.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
301.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
302.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
303.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
304.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
305.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
306.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка в Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
307.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
308.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
309.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
310.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
311.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
312.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
313.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
314.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
315.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
316.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
317.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
318.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
319.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
320.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
321.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
322.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
323.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
324.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
325.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
326.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
327.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
328.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
329.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
330.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
331.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
332.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
333.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
334.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
335.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
336.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
337.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
338.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
339.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
340.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
341.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
342.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
343.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
344.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Плоска Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
345.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
346.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
347.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
348.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
349.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
350.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
351.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
352.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
353.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
354.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
355.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
356.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
357.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
358.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
359.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
360.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
361.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
362.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
363.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плинників Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
364.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плинників Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
365.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плинників Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
366.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Плинників Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
367.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
368.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
369.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
370.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
371.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
372.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
373.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
374.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
375.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
376.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
377.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
378.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
379.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Білка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
380.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Білка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
381.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
382.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
383.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
384.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
385.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
386.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
387.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
388.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Виписки Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
389.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
390.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
391.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
392.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
393.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
394.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
395.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
396.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
397.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
398.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
399.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
400.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
401.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
402.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
403.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
404.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
405.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
406.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
407.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
408.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
409.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Бачів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
410.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Бачів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
411.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
412.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
413.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
414.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
415.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
416.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
417.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
418.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
419.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
420.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
421.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
422.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
423.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в межах населеного пункту с. Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
424.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в межах населеного пункту с. Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
425.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
426.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункт с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
427.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі ЗТП № 122в с. Болотня, вул. Шевченка, 3 а.
428.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель, громадських та релігійних організацій в с. Унів, вул.Садова, 2.
429.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради .
430.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради.
431.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської рад).
432.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради.
433.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради.
434.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Чуперносів.
435.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Вишнівчик.
436.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Липівці.
437.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Коросно.
438.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Боршів.
439.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с. Коросно.
440.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул. Зелена, 2, гараж 6.
441.Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
442.Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки «Перемишлянське споживче товариство».
443.Про внесення змін в рішення ІV позачергової сесії VІIІ скликання Перемишлянської міської ради № 540 від 16.06.2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту   с. Плетеничі».
444.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування сонячної станції за межами населеного пункту с. Чемеринці.
445.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з метою подальшого продажу права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) в м. Перемишляни, вул. Міжгірська.
446.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території із визначенням прибудинкової території земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Базарна, 2«а» в м.Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
447.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та прилеглої території по вул. Базарна, в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
448.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки під будівництво індивідуального гаражу по вул. Липова Алея біля будинку № 9 в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
449.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельних ділянок, що перебувають в комунальній власності Перемишлянської міської ради, які розташовані в м. Перемишляни по вул.Галицька, на яких розміщені будівлі, що перебувають у приватній власності, з метою їх реконструкції та з подальшим перепрофілюванням під об’єкт громадської забудови із житловими  приміщеннями.
450.Про надання дозволу на коригування детального плану території з метою зміни цільового призначення та перепрофілювання будівлі лінійно-монтажної дільниці, та визначення параметрів земельної ділянки, а також впорядкування існуючої забудови в м. Перемишляни по вул.Бічна Топольна, 8 Львівського району, Львівської області.
451.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для виділення площі та параметрів земельної ділянки під житловим будинком та комплексом нежитлових будівель, що перебувають у приватній власності по вул. Перемоги 1г в с.Кореличі, Львівського району, Львівської області.
452.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для виділення площі та параметрів земельної ділянки під будівлею-коморою, яка перебуває у приватній власності по вул. Перемоги, 4Д. в с. Кореличі, Львівського району, Львівської області.
453.Про затвердження детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації автомийки самообслуговування і супутньої інфраструктури по вул. Міжгірська в м. Перемишляни,Львівського району, Львівської області.
454.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення під будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими та комерційними приміщеннями в цокольному поверсі по вул. Привокзальна, 20, в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
455.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення, для обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Липова Алея, 11а, в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
456.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення її у власність по        вул. Липова Алея,2б/1, гараж №1 в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
457.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення її у власність по       вул. Привокзальна, біля буд.№ 12 «а» в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
458.Про затвердження детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по                     вул. Боршівська,43 «в» в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
459.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Виписки, вул. Шевченка,6 «б» Перемишлянського району, Львівської області.
460.Про найменування вулиць в кварталі індивідуальної забудови с.Боршів.
461.Різне.