Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вплив наслідків пандемії COVID-19 на права дитини
30.11.2021 17:08 Вік: 2 yrs
Категорія: Благоустрій міста, Новини міста

МКП «Перемишляниводоканал» ІНФОРМУЄ


ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ
МКП «Перемишляниводоканал»
про внесення змін до законодавчих актів, якими регулюються взаємовідносини між виконавцями послуг та споживачами в процесі надання та споживання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

 Шановні користувачі послуг,  01.05.2021 року набрав чинності Закон України №1060 від 03.12.2020 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері  надання житлово-комунальних послуг».
      Згідно із Законом №1060 внесено низку змін до Законів України, зокрема: «Про метрологію та метрологічну діяльність»,  «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»,  «Про житлово-комунальні послуги». Внесені зміни передбачають комплекс важливих рішень як для підприємств галузі, так і для споживачів комунальних послуг.     
 Відповідно до внесених змін, Законом № 1060 до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», передбачено запровадження публічних договорів приєднання про надання комунальних послуг, тому в МКП «Перемишляниводоканал» виникла необхідність переукласти нові договори.
       Публічні договори приєднання вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті Перемишлянської міської радиrada-peremyshlyany.gov.ua співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та в Перемишлянській районній газеті «Простір».
        Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті Перемишлянської міської ради такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги. Повідомлення про місце опублікування тексту договору розміщується у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та в Перемишлянській районній газеті «Простір».
     При цьому зазначаємо, що співвласникам багатоквартирного будинку надається право у будь-який час змінити вид договору у разі прийняття ними рішення про обрання моделі договірних відносин у багатоквартирному будинку.
АДМІНІСТРАЦІЯ    МКП «ПЕРЕМИШЛЯНИВОДОКАНАЛ» https://rada-peremyshlyany.gov.ua/index.php?id=16