Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Відбудеться ІХ позачергова сесія VІІІ скликання Перемишлянської міської ради
02.12.2021 11:46 Вік: 2 yrs
Категорія: Благоустрій міста, Новини міста

Електронний кабінет шукача роботи


Якщо у Вас виникли питання з пошуку роботи, отримання соціальних послуг у центрі зайнятості, призначення та виплати матеріального забезпечення на випадок безробіття - стати обізнаними Вам допоможе сервіс, який має назву «Електронний кабінет шукача».
 Тут зареєстрований безробітний має змогу створити власне резюме, підібрати роботу, ознайомитися з інформацією про тимчасову зайнятість та можливості професійного навчання, записатись на прийом до будь-якого спеціаліста центру зайнятості, обравши мету , дату  та годину  візиту.
Власник кабінету  може переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги з безробіття.
Для створення власного електронного кабінету, шукачу необхідно звернутись до центру зайнятості, повідомити адресу електронної пошти, сформувати логін та пароль, авторизуватися та отримати доступ до послуги на сайті Державної служби зайнятості: www.dcz.gov.ua/cabinet