Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< МКП «Перемишляниводоканал» ІНФОРМУЄ
01.12.2021 12:37 Вік: 2 yrs
Категорія: Благоустрій міста, Новини міста

Відбудеться ІХ позачергова сесія VІІІ скликання Перемишлянської міської ради


 
03 грудня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Перемишлянської міської ради по вул.Привокзальна, 3а м.Перемишляни Львівської області відбудеться ІХ позачергова сесія VІІІ скликання Перемишлянської міської ради

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

1.Про внесення змін до показників міського бюджету по відділу освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
2.Про уточнення показників міського бюджету Перемишлянської міської ради.
3.Про внесення змін до показників міського бюджету за рахунок перевиконання дохідної частини бюджету.
4.Про затвердження іншої субвенції з обласного бюджету.
5.Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.
6.Про внесення змін до Комплексної програми розвитку первинної та вторинної медико-санітарної допомоги (підтримка КП Перемишлянська ЦРЛ) на 2021-2022 роки.
7.Про затвердження Програми в галузі соціального захисту населення Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.
8.Про затвердження Програми в галузі соціального захисту щодо забезпечення виконання Порядку придбання житла для учасників антитерористичної операції та родин Героїв Небесної Сотні на умовах співфінансування Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.
9.Про затвердження Програми енергозбереження для населення Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.
10.Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.
11.Про затвердження Програми літнього оздоровлення здобувачів освіти, які навчаються у закладах освіти Перемишлянської міської ради на 2022-2024 роки.
12.Про затвердження Програми участі дітей, які навчаються у закладах освіти Перемишлянської міської ради у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») у 2022-2024 роках.
13.Про затвердження Програми відзначення державних, місцевих та професійних свят, історичних подій, знаменних і пам’ятних дат та інших  заходів у Перемишлянській міській раді на 2022-2024 роки.
14.Про затвердження Програми розвитку відносин Перемишлянської міської ради з міжнародними партнерами на 2022-2024 роки.
15.Про затвердження Програми фінансування розроблення містобудівної документації (детальних планів територій) та Комплексного плану просторового розвитку території Перемишлянської міської територіальної громади.
16.Про затвердження Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Перемишлянської міської ради на 2022-2025 роки.  
17.Про затвердження Програми розвитку цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на 2022 рік.
18.Про затвердження Програми матеріальної підтримки відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції № 2 ГУНП у Львівській області з питань забезпечення охорони публічного порядку та безпеки, профілактики  правовопорушень, законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Перемишлянської міської ради на 2022 рік.
19.Про затвердження Програми підтримки заходів призову по мобілізації і на строкову військову службу та забезпечення територіальної оборони громади на 2022 рік.
20.Про затвердження Програми фінансування окремого батальйону територіальної оборони (військова частина А7074) за рахунок коштів місцевого бюджету органів місцевого самоврядування Перемишлянської міської територіальної громади, який дислокується в районі територіальної оборони (Львівський район) на 2022-2023 роки.
21.Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту м. Перемишляни Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
22.Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
23.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва торгово-офісного приміщення з метою подальшого продажу права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) в м. Перемишляни,             вул. Галицька (навпроти будівлі Центру дозвілля).
24.Про надання дозволу Державному підприємству «Бібрське лісове господарство» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.  
27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту          с. Розсохи.
32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Осталовичі.
33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Осталовичі.
34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Осталовичі.
35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Осталовичі.
36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Осталовичі.
37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту            с. Утіховичі.
38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Чемеринці.
46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту              с. Біле.
47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.  
49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.    
53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.    
54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.  
55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.
56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.  
57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.  
58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сивороги.
59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сивороги.  
60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Сивороги.    
61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Затемне.    
62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів.
63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.  
64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв.
66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.  Смереківка.  
67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Виписки.    
68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Пнятин.  
69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Пнятин.
70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Розсохи.  
71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Липівці.  
72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вишнівчик.  
73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Лагодів.
74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.    
75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.  
76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів.  
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка.  
78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.  Іванівка.
79.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка.  
80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.  Подусільна.  
81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Подусільна.  
82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів.  
92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів.  
93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів.  
94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дусанів.  
95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.  
102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.  
103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.  
104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.  
105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.  
106.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі.  
107.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Тучне.  
108.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Прибин.  
109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
110.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
111.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
112.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
113.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
114.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
115.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків.  
116.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.  
117.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів.  
118.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.  
119.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плетеничі.  
120.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брикун.  
121.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брикун.
122.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Малий Подюхів.
123.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів.
124.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів.
125.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Плетеничі.
126.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Виписки.
127.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Розсохи.
128.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Прибин.
129.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
130.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
131.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
132.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Болотня.
133.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Іванівка.
134.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лаголів.
135.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Лагодів.
136.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Лагодів.
137.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул.Львівська, 120.  
138.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 78.  
139.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Львівська, 46.  
140.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Молодіжна, 8.  
141.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. О.Ковча,30.  
142.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Бандери, 6.  
143.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. о.Боднара, 188.  
144.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Василя Костіва.
145.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м. Перемишляни, вул.Липова Алея.  
146.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Перемишляни, по вул. Боршівська, 38 а.  
147.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Боршів, по вул. о. Боднара бічна, 2.  
148.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Лагодів, по вул. Запастівники, 10.
149.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Лагодів, по вул. Засадя, 20.
150.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Лагодів, по вул. Запастівники, 13.
151.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Коросно, по вул. Нова Бічна, 22.
152.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Мерещів, по вул. Лісова, 2.
153.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Мерещів, по вул. І.Франка,108.
154.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Осталовичі, по вул. Кінцева,11.
155.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту         с. Лагодів.
156.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту         с. Новосілка.
157.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі.
158.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня.
159.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці.
160.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Добряничі.
161.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле.
162.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
163.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
164.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці.
165.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці.
166.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик.
167.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
168.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Білка.
169.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів.
170.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка.
171.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка.
172.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки.  
173.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.  
174.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.    
175.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.  
176.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.  
177.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
178.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.  
179.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в м. Перемишляни Львівського району Львівської області.  
180.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Виписки Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
181.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
182.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
183.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
184.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
185.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
186.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
187.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.    
188.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
189.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.    
190.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в                с. Дунаїв, вул. Підсмереки.    
191.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м Перемишляни, вул. Галицька.     
192.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу в м Перемишляни, вул. Галицька.    
193.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
194.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.     
195.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
196.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка   Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
197.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
198.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
199.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
200.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
201.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
202.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
203.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
204.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
205.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
206.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
207.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
208.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
209.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
210.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
211.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
212.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
213.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
214.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
215.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
216.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
217.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
218.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
219.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
220.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
221.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
222.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
223.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
224.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
225.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
226.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
227.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
228.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
229.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
230.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
231.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
232.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
233.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
234.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
235.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
236.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
237.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вовків  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
238.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вовків  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
239.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вовків  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
240.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Малий Полюхів  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
241.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вовків  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
242.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брикун  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
243.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
244.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
245.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
246.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
247.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
248.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чемеринці  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
249.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
250.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
251.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
252.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
253.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
254.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
255.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
256.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
257.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .  
258.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
259.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
260.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
261.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
262.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
263.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
264.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
265.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
266.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
267.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
268.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
269.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
270.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
271.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
272.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
273.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
274.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
275.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
276.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
277.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Дунаїв  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
278.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
279.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
280.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Біле  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
281.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
282.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
283.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ушковичі  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
284.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ушковичі  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
285.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Чуперносів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
286.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
287.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
288.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Болотня Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
289.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. .
290.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
291.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
292.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської област.
293.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
294.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
295.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
296.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області .
297.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
298.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
299.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
300.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.   
301.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
302.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
303.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Ушковичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
304.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Бачів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
305.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Бачів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
306.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
307.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с. Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
308.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Плинників Перемишлянської міської ради.  
309.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Чемеринці Перемишлянської міської ради.  
310.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради.   
311.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Розсохи Перемишлянської міської ради.  
312.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Подусільна.  
313.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в с. Подусільна.   
314.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Боршів.
315.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в с. Добряничі.
316.Про надання дозволу Заторському М. П. на виготовлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, яка знаходиться в с. Біле Перемишлянської міської ради без погодження межі із сусіднім землекористувачем Романишин Т. П.
317.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мерещів в кварталі індивідуальної житлової забудови («За Церквою») Львівського району, Львівської області.  
318.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Мерещів в кварталі індивідуальної житлової забудови («За Церквою») Львівського району, Львівської області.  
319.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Мерещів в кварталі індивідуальної житлової забудови («За Церквою») Львівського району, Львівської області.  
320.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Мерещів в кварталі індивідуальної житлової забудови («За Церквою») Львівського району, Львівської області.  
321.Про виготовлення детального плану території земельної ділянки для виділення площі та параметрів земельної ділянки під комплексом будівель, які перебувають у власності ТЗОВ «Корелицьке» в с.Кореличі, Львівського району, Львівської області.
322.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для обслуговування будівлі гаражу, що перебуває у приватній власності по вул. Привокзальна, біля будинку № 18 «г» в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
323.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу по вул.Липова Алея, біля будинку № 9 в м.Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
324.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови в с. Коросно (КВ-6) згідно генерального плану.
325. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки під будівництво магазину на розі вулиць Топольна-Боршівська в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
326.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі на розі вулиць Галицька-Зелена в м. Перемишляни, Львівського району, Львівської області.
327.Різне.