Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Перемишлянське відділення Золочівської ОДПІ інформує
28.11.2013 12:33 Вік: 10 yrs

У м.Перемишляни вдруге відбулося відзначення Дня українського мисливця


21 листопада, коли вшановуємо пам'ять Архистратига Михаїла, який є головним над усіма безтілесними силами та покровителем мисливців   у Перемишлянському центрі дозвілля молоді відбулося відзначення Дня українського мисливця. З ініціативи директора Центру дозвілля молоді А.Тивонюка такий захід відбувся уже вдруге і збирає всіх, хто любить природу, створює належні умови для змістовного, культурного відпочинку людей, а найголовніше охороняють природу не за посадою, а за покликом душі. На свято всіх мисливців до Перемишлян завітали гості обласного товариства мисливців та рибалок разом із головою товариства А.Рогоцьким, а також із сусідніх Золочівського, Буського та Мостиського районів. 

На початку святкувань перед присутніми виступили о.Михайло Щербань (УПЦ КП) та Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля, який привітав учасників святкувань, а в їх особі всю когорту Українського товариства мисливців і рибалок області. Міський голова подякував всім за працю, побажав здоров’я і натхнення в подальшій роботі з розвитку мисливського господарства Перемишлянщини.

Також можна було оглянути виставку трофеїв, яка налічувала понад 50 експонатів, серед яких роги оленя, лося, череп вовка, опудала козулі і кабана тощо.

На завершення присутні могли частуватися козацьким кулішем та подивитися невеликий концерт, який підготували студія «ТЕМП» і ансамбль «Верболози». Ці самодіяльні мистецькі колективи діють при ЦДМ.