Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Місто Перемишляни підтримує Євроінтеграційний курс України
29.11.2013 14:48 Вік: 10 yrs

Співпраця між Скавіною та Перемишлянами триває вже 5 років


Про місто Скавіна з яким підписана угода про різного роду співпрацю ще у 2009 році у нас знають і чули багато. Важливо зазначити, що співпраця існує не лише на аркушах офіційних документів, вона є живою, бо кожного року відбувається обмін делегаціями. Найбільш плідним спілкування виходить у дітей і молоді з обох держав. 

З перших днів після підписання важливого документу обидві сторони почали думати про те, щоб започаткувати традицію спілкування, обмін досвідом, пізнання культури та традицій сусідніх народів. 

Особлива увага від початку приділялася тісній співпраці між керівництвом міст для безпосереднього вивчення методів провадження життям міста на благо його мешканців.

Друга важлива умова договору  полягала в тому, щоб діти та молодь, які є майбутнім обидвох міст мала можливість побувати у іншій державі та побачити життя та заняття своїх ровесників за кордоном. Саме обмін дитячо-молодіжними делегаціями приносять і напевно будуть приносити найбільший результат. Адже саме молоді люди вже скоро будуть становити сформовану націю у своїх державах.

З 22 по 26 листопада цього року делегація очолювана Перемишлянським міським головою Олександром Зозулею взяла участь в урочистостях, які проходили у м.Скавіна та були приурочені до 5-ти річчя укладання Угоди про співпрацю. Під час святкувань між керівниками обох міст було підписано Меморандум  про продовження партнерства та співпраці між дружніми містами Скавіна та Перемишляни.