Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вибухонебезпечні предмети
06.09.2022 11:40 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини міста, Оголошення, Благоустрій міста

Тестування оперативного інформування населення про загрози за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell

Інформація про запровадження технічних рішень щодо інформування населення за допомогою операторів мобільного зв’язку із використанням технологій Cell Broadcast у тестовому режимі


Зверніть увагу! З 7 вересня 2022 року у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та м. Києві розпочнеться тестування нової системи оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell.

Нова система оперативного інформування працюватиме завдяки технології Cell Broadcast, яка має значні переваги над SMS-інформуванням:  швидше отримання сповіщень, гнучкість у виборі локацій для інформування, наявність звукового сигналу навіть якщо звук на смартфоні абонента вимкнено.

Наразі ДСНС надсилатиме лише тестові інформаційні повідомлення на мобільні телефони такого змісту: "ДСНС України. Тестування системи інформування населення. Докладніше: dsns.gov.ua/test".

Зберігайте спокій, тестування не потребує дій з вашої сторони.