Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ!
10.11.2022 15:54 Вік: 1 year
Категорія: Благоустрій міста, Новини міста, Увага!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ



про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у населених пунктах Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області


З метою завершення процесу дерусифікації та ліквідації назв топонімічних об»єктів, які мають радянське походження, впорядкування використання географічних назв в населених пунктах Перемишлянської міської ради, відповідно до п.4 ст.1 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ст.7 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», оголошується громадське обговорення щодо перейменування вулиць в населених пунктах Перемишлянської міської ради у формі громадських слухань.

Організатор громадського обговорення: Виконавчий комітет Перемишлянської міської ради.

Перелік назв вулиць, які пропонуються до перейменування:

с.Боршів
вулиця Миру
с.Брюховичі
вулиця Колгоспна
с.Кореличі
вулиця Перемоги
с.Кореличі
вулиця Миру
с.Прибин
вулиця Мирна
с.Коросно
вулиця Колгоспна
с.Липівці
вулиця Миру
с.Вишнівчик
вулиця 1-го Травня
с.Вишнівчик
вулиця 8-го Березня
с.Вишнівчик
вулиця Миру
с.Плинників
вулиця Миру
м.Перемишляни
м.Перемишляни
м.Перемишляни


вулиця Мічуріна
вулиця Миру
вулиця Толстого

Пропозиції з відповідним обґрунтуванням подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси, у загальний відділ виконавчого комітету Перемишлянської міської ради, або на поштову адресу: 81200, вул. Привокзальна, буд. 3а, м.Перемишляни, Львівський район, Львівська область, або на електронну пошту: pmrada@ukr.net, впродовж двох місяців з моменту оприлюднення інформаційного повідомлення.
Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
Відповідальний за проведення громадського обговорення - голова робочої групи з перейменування вулиць на території населених пунктів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області, Городечний Богдан Васильович.
Результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Перемишлянської міської ради упродовж 14 днів після закінчення строку громадського обговорення.


Виконавчий комітет Перемишлянської міської ради