Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< До уваги мешканців міста
10.04.2015 11:47 Вік: 9 yrs

Перемишляни готуються до Світлого Великодня


   Ось уже пішов останній тиждень перед найважливішим християнським святом Світлим Христовим Воскресінням. В усіх містах і селах нашої країни йдуть активні приготування до цього великого свята. От і місто Перемишляни не залишається осторонь. Щороку небайдужі мешканці міста допомагають у підготовці до Великодня. 

   Напередодні Пасхи працівнки МКП «Комунальник» наводять порядок в міських  парках та в інших зелених зонах, висаджують квіти, збирають сухостій, підмітатимуть вулиці, білять бордюри. 

   Сьогодні чистота і благоустрій нашого міста повинні стати справою всіх жителів міста. Можливо саме з цього розпочинаються почуття патріотизму та любові до міста в якому живеш. Якщо ми хочемо жити у чистому і зручному місті, створімо його самі для себе і своїх дітей. Лише спільними зусиллями можна зробити наше місто охайним, затишним і квітучим!

  Хочу подякувати всім небайдужим перемишлянцям, керівникам та колективам підприємств та організацій, які долучилися до місячника благоустрою і дня довкілля – говорить Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля.

   Нехай щиросердечна ваша праця принесе радість для нас, нинішніх і майбутніх поколінь, налаштує на святковий настрій, духовне піднесення в очікуванні великодніх свят!