Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Перемишлянське озеро обстежували водолази
18.05.2021 15:58 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста

Відбудеться засідання сесії


21 травня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Перемишлянської міської ради по вул.Привокзальна,3а  м.Перемишляни відбудеться пленарне засідання ІІІ сесії VIII скликання

Порядок денний:

1. Про зміну юридичної адреси виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
2. Про реорганізацію виконавчих комітетів сільських рад шляхом приєднання до виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
3. Про затвердження Програм Перемишлянської міської ради:  
3.1. Програма формування податкової культури  в Перемишлянській міській раді на 2021-2024 роки.
3.2. Програма матеріальної підтримки Відділення поліції № 3 Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області з забезпечення матеріально-технічної бази, покращення охорони публічного порядку та безпеки  на 2021 рік.
3.3. Програма розвитку надання адміністративних послуг Перемишлянським районним сектором Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області на 2021 рік.
3.4. Програма розвитку цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на 2021 рік.   
3.5. Цільова програма біологічного захисту рослин від шкідників та хвороб на посівах сільськогосподарських угідь у 2021-2025 роках.
3.6. Програма по поточному ремонту та утриманню доріг комунальної власності у населених пунктах Перемишлянської міської ради на 2021-2025 роки.
4. Про затвердження звітів сільських рад «Про виконання сільських бюджетів за 2020 рік».
5. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Перемишлянської міської ради за 2020 рік.
6. Про уточнення показників міського бюджету на 2021 рік.
7. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2021 рік.
8. Про внесення змін до міського  бюджету за рахунок  іншої  субвенції.
9. Про уточнення показників міського бюджету на 2021 рік по спеціальному фонду.
10. Про уточнення показників спеціального фонду міського бюджету.
11. Про затвердження  розпоряджень голови  та рішень виконавчого комітету  
Перемишлянської міської ради, прийнятих у міжсесійний період.
12. Про уточнення показників міського бюджету на 2021 рік по відділу освіти, молоді  і спорту виконавчого комітету Перемишлянської  міської ради.
13. Про виділення  коштів  на співфінансування проектів  місцевих ініціатив  у 2021 році .
14.Про затвердження субвенції з місцевого бюджету на виконання інвестиційних проектів.
15.Про скерування залишку субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій.
16. Про взяття на облік кредиторської заборгованості.
17. Про співфінансування  капітального ремонту комунальних доріг.
18. Про затвердження звіту про виконання бюджету  Перемишлянської міської  ради за I квартал 2021 року.
19. Про затвердження  іншої субвенції з обласного бюджету.
20.Про внесення змін до Комплексної програми розвитку первинної  та вторинної медико-санітарної допомоги (підтримка КП Перемишлянська ЦРЛ) на 2021-2022 роки.
21.Про внесення змін до видів економічної діяльності МКП «Перемишляниводоканал».
22.Про прийняття в комунальну власність Перемишлянської міської ради водопровідних мереж.
23.Про прийняття-передачу капітальних вкладень МКП «Перемишляниводоканал».
24.Про прийняття-передачу капітальних вкладень МКП «Перемишлянитеплоенерго».
25. Про зміну засновника та найменування Перемишлянського районного Народного дому Перемишлянської районної ради Львівської області.
26. Про зміну засновника та найменування Перемишлянської музичної школи Перемишлянської районної ради Львівської області.
27.Про зміну засновника та найменування Перемишлянського районного історико-краєзнавчого музею Перемишлянської районної ради Львівської області.
28.Про зміну засновника та найменування Перемишлянської районної централізованої бібліотечної системи Перемишлянської районної ради Львівської області.
29.Про затвердження Положення про комунальний заклад Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.         
30.Про затвердження Положення про комунальний заклад дитячо-юнацької спортивної школи «Сокіл» Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
31.Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
32.Про створення юридичної особи - служби у справах дітей виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
33. Про продовження дії договорів оренди нерухомого майна без проведення аукціону.
34.Про продовження дії договору оренди нерухомого майна шляхом проведення аукціону.   
35. Про звернення депутатів Перемишлянської міської ради VIII скликання до Львівської обласної державної адміністрації, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо залишення ДП «Бібрське лісове господарство» в статусі юридичної особи.
36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства:
36.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Ковальчук Марія Іванівна).  
36.2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Брославський Назар Васильович).
36.3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Гельман Іванна Іванівна).
36.4.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Роса Ганна Миронівна).  
36.5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці (Шіц Оксана Романівна).  
36.6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Кіндрат Богдан Романович).  
36.7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Винярський Олег Борисович).
36.8.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Гаргаш Ольга Ігорівна).
36.9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Марич  Олег Васильович).  
36.10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Сайко Ольга Любомирівна).
36.11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Медвідь Микола Петрович).
36.12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Закаляк Ігор Михайлович).
36.13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Кушнір Богдан Мирославович).
36.14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Кушнір Оксана Зіновіївна).
36.15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків. (Дарморіз Юрій Михайлович).
36.16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в м.Перемишляни. (Гулич Ірина Іванівна).
36.17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Кухар Наталія Володимирівна).  
36.18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Мацишин Галина Степанівна).  
36.19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Манишин Марія Михайлівна).
36.20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Малий Полюхів. (Ільків  Михайло Миколайович).
36.21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Ільків Богдан  Миколайович).    
36.22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Ільків  Марія Володимирівна).   
36.23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Марич Михайло Володимирович).
36.24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Кукуй Андрій Васильович).  
36.25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів. (Думич  Володимир Степанович).
36.26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів. (Сьомак Володимир Васильович).
36.27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мерещів. (Гвоздик Надія Михайлівна).
36.28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно. (Лаба Ярослава Володимирівна).  
36.29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно   (Янішевський Богдан Васильович).
36.30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно. (Боднар Андрій Михайлович).
36.31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно. (Мартинишин Іванна Іванівна).  
36.32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно. (Поломаний Володимир Дмитрович).   
36.33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно. (Василишин Юрій Петрович).
36.34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно (Ших Роман Михайлович).  
36.35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно. (Петрів Олег Андрійович).  
36.36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно. (Петрів Михайло Васильович).  
36.37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дусанів. (Лісовська Марія Михайлівна).  
36.38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів. (Прийма Роман Степанович).  
36.39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів. (Якимів Наталія Ярославівна).  
36.40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Зубик Наталія Василівна).  
36.41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Баліцький Віталій Тарасович).
36.42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Мариняк Олег Володимирович).
36.43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. летеничі. (Долішний Михайло Йосипович).
36.44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Свинарик Соломія Романівна).  
36.45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Баліцький Андрій Тарасович).
36.46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Нога Роман Володимирович).  
36.47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Дідух Михайло Миколайович).
36.48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Ган Оксана Іванівна).
36.49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Михальченко Олександра Ільківна).
36.50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Шкоруда Стефан Ярославович).
36.51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Панчиняк Надія Ільківна).
36.52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів. (Задорожний Зіновій Васильович).  
36.53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів. (Гавінський Роман Теодорович).
36.54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів. (Липа Роман Петрович).
36.55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів. (Марків Ольга Михайлівна).  
36.56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Козак Богдан Степанович).  
36.57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Козак  Степан Васильович).  
36.58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Козак   Марія Романівна).
36.59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Зварич Анна Михайлівна).  
36.60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Гривас Катерина Степанівна).
36.61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці. (Кіндрат Назар Володимирович).
36.62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик. (Микитишин Христина Ігорівна).
36.63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брикун. (Медвідь Станіслава Михайлівна).
36.64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брикун. (Васильків Василь Михайлович).
36.65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брикун. (Васильків Орися Іванівна).
36.66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Зварич  Людмила Володимирівна).   
36.67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. ( Кіндрат Надія Миронівна).
36.68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Зварич   Іван   Михайлович).
36.69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Гетьман Ганна Олегівна).
36.70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Дубик Галина Никифорівна).
36.71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Борщ Марія Іванівна).
36.72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка. (Василишин Михайло Васильович).
36.73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів. (Комінський Михайло Федорович).  
36.74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів. (Борщ Катерина Корнилівна).
36.75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Поломана Алла Михайлівна).  
36.76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Гевко Любов Петрівна).
36.77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі.  (Білик Галина Миколаївна).
36.78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Зелінська Мар’яна Михайлівна).
36.79.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Колосовський Олександр Михайлович).   
36.80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки. (Олійник  Роман Іванович).  
36.81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки. (Дух Людмила Володимирівна).
36.82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле. ( Камінська Лариса Романівна).
36.83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир. (Сапій Оксана Степанівна).  
36.84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир. (Сапій Петро Михайлович).  
36.85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир. (Венгрин Михайло Михайлович).
36.86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.  (Драган Зоряна Богданівна).
36.87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Міщук Сергій Юрійович).
36.88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Кліщун Станіслав Васильович).
36.89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Демкович Михайло Олексійович).
36.90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Боднарчук Андрій Васильович).
36.91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Піндер Володимир Михайлович).  
36.92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня. (Костів Марія Олексіївна).   
36.93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне. (Давид Мар’ян Русланович).
36.94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне. (Васільєв Володимир Володимирович).
36.95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Затемне. (Боднар Михайло Михайлович).
36.96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв. (Бобало Любов Михайлівна).
36.97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка. (Кошик Ольга Іванівна).      
36.98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка. (Проць Оксана Дмитрівна).  
36.99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле. (Баліцький Петро Михайлович).
36.100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир. (Данилишин Даниїла Петрівна).
36.101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир. (Гимон Віра Стахівна).
36.102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Новосілка. (Олійник Надія Петрівна).  
36.103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Новосілка (Шевців Любов Йосипівна).  
36.104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плоска. (Змислий Богдан Васильович).  
36.105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Пнятин. (Слободян Любов Іванівна).
36.106.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Неділиська (Цудна Катерина Євстахівна).   
36.107.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Неділиська (Цудний Богдан Ярославович).    
36.108.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Кирилів Василь Іванович).
36.109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Стецький Зеновій Ярославович).
36.110.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Кирилів Петро Васильович).
36.111.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Стецька Марія Дмитрівна).  
36.112.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Дорожинська Ольга Миколаївна).
36.113.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі. (Бурба Ярослав Степанович).
37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва:
37.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів. (Сорока Іван  Пилипович).
37.2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів. (Лазурак Уляна Петрівна).
37.3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів. (Сорока Василина Василівна).
37.4.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів. (Лазурак Роман Іванович).
37.5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів.  (Лазурак Ганна Степанівна).
37.6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів. (Сорока Богдан Іванович).
37.7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Смереківка. (Кошик Ольга Іванівна).
37.8.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Духніч Марія Володимирівна).
37.9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Гой Ірина Мирославівна).
37.10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Бай Галина Іванівна).
37.11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ганачівка. (Підківка Андрій Богданович).
37.12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ганачівка. (Савіцька Людмила Михайлівна).
37.13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ганачівка. (Савіцька Марія Ярославівна).
37.14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Унів. (Бала Зеновій Андрійович).
37.15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Вовків. (Падик Ярослава Іванівна).
37.16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Вовків. (Висоцька Ірина Богданівна).
37.17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Вовків. (Висоцький Володимир Васильович).
37.18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Мерещів. (Сагин Ростислав Миронович).
37.19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Шіц Оксана Романівна).
37.20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно. (Лаба Богдан Михайлович).
37.21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно. (Дуда Ростислав Степанович).
37.22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно. (Островська Оксана Василівна).
37.23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно. (Лаба Ярослава Володимирівна).
37.24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Липівці. (Максимів Любов Володимирівна).
37.25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Боршів. (Козак Іван Васильович).
38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
38.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул. Гай, 12. (Древич Арсен  Віталійович).
38.2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул. Садова, 14. (Дідух Іван  Олексійович).
38.3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  с.Ушковичі, по вул. Шевченка (Мирош Ганна Михайлівна).    
38.4.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 76. (Василишин Любов Ярославівна).
38.5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 26. (Благодир Тарас Анатолійович).
38.6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. О.Ковча, 31. (Юськів Ольга  Іванівна).
38.7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. О.Ковча, 21. (Дух Галина  Романівна).  
38.8.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 88. (Ясінський  Тарас  Романович).
38.9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 58. (Староселець Михайло Ярославович).
38.10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 54.
(Білецький Петро Іванович).
38.11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул. Львівська, 24. (Мартинишин Тарас Іванович).
38.12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд в с.Боршів, по вул. Садова, 21.  (Дідух Наталія  Ярославівна).
38.13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Боршів, по вул. Садова, 17. (Венжівська Ганна Степанівна).
38.14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вовків, по вул. Ланок, 22. (Русин Володимир Григорович ).
38.15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вовків, урочище «Ланок», 11. (Хміль Марія Іванівна).
38.16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Перемишляни, по вул. Б.Топольна, 8. (Пилипчук Андрій Іванович/Пилипчук Іван Тадейович).
39.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (паї):
39.1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Вишнівчик. (Стахів Степан Павлович).
39.2.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Вишнівчик. (Кондратюк Василь Павлович).
39.3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Розсохи. (Умриш Ганна Михайлівна).
39.4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі. (Умриш Ганна Михайлівна).
39.5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі. (Мацишин Ганна Іванівна).
39.6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі. (Кикоть Василь Володимирович).
40.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд:
40.1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул. Ясева, 6. (Мельник Роман Ярославович).
40.2.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вишнівчик, по вул. Садова, 11. (Сенчишин Ольга Петрівна).
40.3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вишнівчик, по вул. Лонівка, 17. (Гуменюк  Василь Євгенович).
40.4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Чемеринці, по вул. Сонячна, 46. (Брославський Назар Васильович).
40.5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Подусів, по вул. Садова, 9. (Візний Василь Григорович).
40.6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Розсохи, по вул. Підгірна, 15. (Умриш Ганна Михайлівна).
40.7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Плоска, по вул. Плоска, 4. (Змислий Богдан Васильович).
40.8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Ладанці, по вул. Коновальця, 10. (Дичківська Марія Григорівна).
40.9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Неділиська, по вул. Джерельна, 10. (Цудна Катерина Євстахівна).
40.10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Ушковичі, по вул. Зелена, 16. (Саф’ян Михайло Петрович).
40.11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лагодів по вул. Запастівники, 66. (Макар Ганна Богданівна).
40.12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Іванівка, по вул. Львівська, 11. (Долішня Марія  Михайлівна).
40.13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Виписки, по вул. Шкільна, 5. (Семчишин Любов Іванівна).
40.14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Боршів, по вул. о.Боднара, 105. (Гордон Степанія Іванівна).
40.15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лагодів, по вул. Запастівники, 57. (Цимбала Катерина Володимирівна).
40.16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Станимир, по вул. Колодія П., 150. (Сапій Петро Михайлович).
40.17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для
будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Кореличі, по вул. Садова, 20. (Яремко Михайло Васильович).
40.18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Затемне, по вул. Садова, 39. (Васільєв  Володимир Володимирович).
40.19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул. Липова Алея, 8. (Захарчук Любов Петрівна).
40.20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Є.Коновальця, 7. (Курило Степан Андрійович).
40.21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Зелена, 29. (Закаляк Надія Андріївна).
40.22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросно, по вул.Львівська, 5. (Тригуб Володимир Андрійович та Тригуб Ольга Олексіївна).
41.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  та передача у приватну власність для  будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства:
41.1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плинників. (Базилевич Зеновія Михайлівна та Трухан Петро Михайлович).
41.2.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів. (Шмідт Катерина Михайлівна).
41.3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів. (Кулеба Іван Петрович).
41.4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик. (Петровська Ярослава Іванівна).
41.5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик. (Жох Марія Павлівна).
41.6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Возьна Надія Василівна).
41.7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Кулеба Михайло Васильович).
41.8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці. (Кіндрат Володимир Михайлович).
41.9.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Бачів. (Тарасюк Марія Миколаївна).
41.10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Бачів. (Коваль Галина Михайлівна).
41.11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки. (Гембара Михайло Степанович).
41.12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки. (Іванишин Ірина Дмитрівна).
41.13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів. (Сухоцька Ольга Адамівна).
41.14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня (Сметана Микола Григорович).
41.15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка. (Прончак Марія Володимирівна).
41.16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле. (Савчук Михайло Іванович).
41.17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні. (Конська Оксана Михайлівна).
41.18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв. (Кореньовська Надія Миколаївна).
41.19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв . (Янощак Григорій Іванович).
41.20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв.  (Живан Надія Миколаївна).
41.21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв. (Станкевич Стефанія Стефанівна).
41.22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Утіховичі. (Регеда Марія Степанівна).
41.23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно. (Чолій Василь Богданович).
41.24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі. (Хом’як Ірина Михайлівна).
41.25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир. (Антонишин Леся Миронівна).
42.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  та передачу у приватну власність для  ведення особистого селянського господарства:
42.1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Боршів.(Липа Тетяна Богданівна).
42.2.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно.(Папінчак Мирослава Володимирівна).
42.3.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Брюховичі.(Хміль Михайло Петрович).
42.4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Смереківка.(Кошик Андрій Йосифович).
42.5.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Дунаїв.(Строган Андрій Михайлович).
42.6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик.(Ільницька Оксана Миколаївна).
42.7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Вишнівчик.(Олійник Петро Іванович).
43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення ( зміни цільового призначення) земельної ділянки:
43.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Перемишляни.(Колінчак Василь Ярославович).
43.2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Лагодів, вул. Панасівка, 6.(Крилова Ганна Василівна).
44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду:
44.1.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування будівлі бетонного цеху на території м. Перемишляни, вул. Боршівська, 39 в. (Шевчук Ярослав Іванович).
44.2.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с.Плетеничі. (Нога Марія Ярославівна).
44.3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Унів. (Бала Зеновій Андрійович).
45. Про затвердження уточнених розмірів та площі земельних ділянок:
45.1. Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Задорожний Василь
Євстахович).
45.2.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Семків Василь Іванович).
45.3. Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Яремчук Михайло Дмитрович).
45.4.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Москаль Антон Михайлович).
45.5.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Колич Марія Ярославівна).
45.6.Про уточнення розмірів та площі земельної ділянки. (Якимів Марія Василівна).
46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування будівлі церкви в с.Білка, по вул.Галицька. (громада Української Греко-Католицької Церкви в селі Білка).
47.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Умриш Ганна Михайлівна).
48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд:
48.1.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. С.Бандери, 19. (Білецька Іванна Іванівна).
48.2.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. С.Бандери, 31.(Лисишин Ірина Василівна).
48.3.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. С.Бандери, 4. (Перун Тарас Степанович).
48.4.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Коросно, вул. О.Ковча, 9. (Осташевська Ілона Юріївна).
48.5.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Мерещів.(Миколів Андрій Іванович).
49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства:
49.1.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Станимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Павлеса Андрій Миронович).
49.2.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Кузневич Леся Михайлівна).
49.3.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Кузневич Микола Ярославович).
49.4.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Тучне  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Бурбан Назарій Васильович).
49.5.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Плоска Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Ахметшин Руслан Олегович).
49.6.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Крива Галина Іванівна).
49.7.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Розсохи Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Умриш Ганна Михайлівна).
49.8.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області (Шеремета Ольга Мар’янівна).
49.9.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Неділиська Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області (Щербата Олександра Михайлівна).
49.10.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для  ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Світлик Степан Ігорович).
49.11.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для  ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Федчишин Ярослав Євстафійович).
50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва:
50.1.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Самофал Романія Романівна).
50.2.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Следзьона Ігор Володимирович).
50.3.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного
пункту с. Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.4.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.5.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області (Богачик Олег Омелянович).
50.6.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.7.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.8.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.9.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Богачик Олег Омелянович).
50.10.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Володимир Йосипович).
50.11.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський  Володимир Йосипович).
50.12.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський  Володимир Йосипович).
50.13.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Слезінський  Володимир Йосипович).
50.14.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський  Володимир Йосипович).
50.15.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Володимир  Йосипович).
50.16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Слезінський Павло Йосипович).
50.17.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Слезінський Павло Йосипович)
50.18.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.19.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.20.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.21.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.22.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.23.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області. (Слезінський Павло Йосипович).
50.24.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  городництва за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.(Лужний Юрій Володимирович).
51.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок з метою передачі у приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (паї):
51.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі Перемишлянської міської ради. ( Мерза Марія Ярославівна).
51.2.Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі Перемишлянської міської ради. (Смаль Іван Миронович).
51.3.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради. (Рудницька Надія Сергіївна).
51.4.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Осталовичі Перемишлянської міської ради. (Боднар Ганна Михайлівна).
51.5.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради (Шостак Ольга Миколаївна).
52.Про передачу земельних ділянок у приватну власність для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Вишнівчик. (Заяць Марія Петрівна).
53.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок з метою передачі у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства:
53.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради.(Лехновська Оксана Миколаївна).
53.2.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Плинників Перемишлянської міської ради.  (Демберецька Марія Михайлівна).
53.3.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир Перемишлянської міської ради . (Джигін Софія Іванівна).
53.4.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир Перемишлянської міської ради (Когут Марія Володимирівна).
53.5.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Коросно Перемишлянської міської ради. (Уличний Ігор Богданович).
53.6.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного  пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради. (Демкович Надія Дмитрівна).
54.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с.Малий Полюхів Перемишлянської міської ради.(Мазурчак Михайло Михайлович).
55. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки:
55.1.Про надання згоди на виготовлення проекту детального планування території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення її у приватну власність в м.Перемишляни, вул. Привокзальна, 12а. (Трофим’як Лідія Михайлівна).
55.2.Про надання згоди на виготовлення проекту детального планування території для впорядкування території та визначення параметрів земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з метою відведення її у приватну власність в м.Перемишляни, вул.Привокзальна, 18 а, гараж № 3. (Чайковська Марія Володимирівна).
55.3.Про виготовлення детального плану території  з метою визначення параметрів земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Боршівська, 43 в м. Перемишляни. (ТзОВ «Берест-2020).
55.4.Про виготовлення детального плану території земельної ділянки, яка перебуває у постійному користуванні релігійної громади УГКЦ пр. Симеона Стовпника с.Липівці по вул. Зацерквинська 1 «а», з метою зміни цільового призначення даної земельної ділянки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. (Релігійна громада с.Липівці).
55.5.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд з метою відведення її у власність у м. Перемишляни по вул.Боршівська, біля будинку № 37 «а». (Романяк Надія Богданівна).
55.6.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для будівництва та обслуговування торгово-туристичної інфраструктури на території колишнього сільськогосподарського двору с.Боршів Львівської області.
55.7.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування викупленої будівлі на колишній  території тракторної бригади в с.Станимир по вул. Соснова Перемишлянської міської ради Львівської області. (Кіра Сергій Іванович).
55.8.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування викуплених будівель на колишній території тракторної бригади в с.Станимир по вул. Любові Перемишлянської міської ради Львівської області .(Кіра Сергій Іванович).
55.9.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд з метою відведення її у власність у м.Перемишлянипо вул. Боршівська, біля будинку № 37 «а». ( Корпан Наталія Іванівна).
56.Про внесення змін в договір оренди земельної ділянки, яка розташована
в м.Перемишляни, вул.Бічна Топольна,3 (кадастровий номер 4623310100:03:003:0887). (Сорока Олександр Іванович).
57.Про розірвання договору оренди земельної ділянки (кадастровий номер 4623310100:03:003:0822) та надання згоди на її поділ. (ТзОВ «Перлайт»).
58.Про надання дозволу приватному підприємству ПАФ «Добряничі» на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться в с.Добряничі Перемишлянської міської ради Львівської області.(ПАФ «Добряничі»).  
59. Про включення до  переліку  земельних ділянок для підготовки Лотів для  продажу права оренди на них на земельних тори Львівського району Львівської області. (ФГ«Б.М.В.»).
63.Про виведення із членів ОСГ Сидор Марії Богданівни.            
64. Різне.