Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Запрошуємо перемишлянців до прибирання міського цвинтаря
10.04.2014 16:31 Вік: 10 yrs

Почали прибирання на перемишлянському міському цвинтарі


    10 квітня на місцевому цвинтарі відбулася запланована та анонсована Перемишлянською міською радою толока.  Про такий захід оголошували священики у храмах міста, а також на дошках оголошень церков можна було побачити оголошення.

Незважаючи на трохи несприятливу погоду толока відбулася, але зауважимо, що у більшій мірі за допомогою працівників МКП «Комунальник», бо активних перемишлянців, що хотіли б зробити порядок на цвинтарі прийшло не багато.

Добрий приклад роботи показали Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля та заступник міського голови Йосип Кузьма, які у робочому одязі з відповідним інвентарем зрубували сухостійні старі кущі, очищали давні могили від заростей минулорічної трави, переносили та спалювали сміття. Також активно долучилися до роботи працівники рятувальної станції перемишлянського озера «Молодіжне» разом із керівником, депутатом міської ради Андрієм Захарчуком. 

За кілька годин невелика кількість людей (усіх разом 20 осіб) зуміли виконати значну частину роботи у частині старого цвинтаря. Зокрема, очистити давні могили на яких вже давно ніхто не прибирає, а також прохідні доріжки між гробами, зрізати та спалити старі, аварійні дерева, що заважали чи могли при сильному вітрі впасти та зруйнувати пам’ятники. 

Запрошуємо перемишлянців до продовження доброї справи – прибирання міського цвинтаря. Всі ми на Великодні свята будемо відвідувати могили своїх рідних та близьких людей. Хочемо аби це місце також набуло належного вигляду до святкових днів і підтримувалося у чистоті протягом цілого року.

Про день та час продовження толоки повідомимо додатково.