Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Почали прибирання на перемишлянському міському цвинтарі
14.04.2014 15:49 Вік: 10 yrs

Місто Перемишляни та його мешканці готуються до Великодніх свят


     Менше тижня залишилося до одного із найвеличніших християнських свят Воскресіння Ісуса Христа. Цього року це свято святкують одночасно миряни греко-католики, православні та римо-католики. 

     В ці дні кожен намагається навести лад на своїх подвір'ях, в будинках та квартирах. Переважно найбільш об’ємні роботи із благоустрою приватних і комунальних дворів та прилеглих територій здійснюються у період приготування до Паски. 

     Міська влада Перемишлян теж вирішила причепурити наше містечко. Так, днями комунальники взялися за прибирання у парках та сквериках нашого міста, а також побілили бордюри доріг центральної частини міста та дерева. Напередодні проходила толока на міському цвинтарі, а ще раніше прибирання та насадження дерев та кущів проводилося на озері «Молодіжне». До Великодня ремонтується підвісний міст по вулиці Галицькій, який вже служить перемишлянцям понад 50 років. Також працівники міського підприємства «Комунальник» за участі заступника голови Перемишлянської міської ради Й.Кузьми висадили понад 25 саджанців ялинки у нижній частині парку ім.Богдана Хмельницького.