Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Міський голова Олександр Зозуля провів робочу зустріч стосовно проведення ІІІ Всеукраїнської прощі духовенства УГКЦ у Перемишлянах
08.05.2014 15:41 Вік: 10 yrs

Відбулася молитва за померлими у ІІ світовій війні та покладання квітів на військовому кладовищі


   8 травня у м.Перемишляни відбулися районні заходи із відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У храмі Святого Володимира та блаж.муч. Омеляна Ковча була відслужена Панахида за померлими та вбитими у ІІ світовій війні. У Богослужінні взяли участь ветерани війни, керівники Перемишлянської райдержадміністрації, Перемишлянської районної ради, працівники відділів, управлінь, організацій району та учнівська молодь міста. Після молитви перший заступник голови Перемишлянської РДА І.Рій, заступник голови районної ради Р.Андрусишин, а також Перемишлянський міський голова О.Зозуля разом із секретарем міської ради С.Щербою поклали квіти до меморіальних плит на військовому кладовищі.

    Напередодні, працівники МКП «Комунальник» провели благоустрій територій військового цвинтаря, а саме: привели до порядку огорожу, пофарбували лавки, покосили газони, відремонтували сходи та виклали пішохідну доріжку до цвинтаря.