Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Відновлення освітлення вулиць міста
24.06.2014 09:35 Вік: 10 yrs

Будь господарем у рідному місті!


          Молоді активісти прибрали лісопаркову зону на околиці Перемишлян

Прогулюючись лісопарком, берегами мальовничого озера чи скверами рідного міста, кожен з нас може помітити, що краса навколишньої природи часто є зневажена: биті пляшки на галявині , папірці, залишки їжі, різний непотріб…

Хто це робить? Безперечно, ніхто чужий тут не насмітив. Це роблять ті, які, на жаль, ще не усвідомили, що саме вони і є господарями у місті. Такі вчинки свідчать лиш про одне: у людини дуже низький рівень культури. 

           Але, на противагу їм, є люди, вчинки яких заслуговують вдячності та великого захоплення. Для прикладу, молоді жителі нашого міста Марків Арсен, Мудрак Юлія, Босий Дмитро, Огар Богдан, Концевич Віталій, Ярків Юрій, Шевців Павло вирішили потурбуватися про природу і самостійно навести лад у своєму домі. Активісти прибрали паркову зону перемишлянського лісу. Особливої уваги заслуговує територія вздовж Хресної Дороги. Про що ж думає людина, яка кидає сміття біля стацій? Аж ніяк не про християнські цінності, вони для таких порожній звук. Тому хлопці і дівчата доклали максимум  зусиль  для  наведення порядку саме тут ,у  цьому духовному місці.    

              Міський голова Олександр Зозуля щиро подякував активістам, висловив надію, що їхній вчинок буде прикладом для інших. Олександр Зіновійович зауважив: «Більшість  перемишлянців вважає для себе принизливим кидати папірці посеред вулиці чи смітити насінням навколо лавок.  І якщо об’єднатися у спільній добрій справі – дотримання чистоти і порядку – наше місто буде чистим та квітучим».