Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Допоможи армії України!
05.08.2014 17:32 Вік: 10 yrs

Депутати міської ради обговорювали важливі актуальні проблеми з життя міста


   30 липня відбулася ХХХІІІ сесія VI скликання Перемишлянської міської ради. На порядок денний сесії було винесено наступні питання: про виконання бюджету Перемишлянської міської ради за І півріччя поточного року; про затвердження програми фінансової підтримки МКП «Перемишляниводоканал» на 2014 рік; звіт комісії з інвентаризації земельних ділянок для розміщення дитячих майданчиків на території м.Перемишляни; про внесення змін до Положення про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури м.Перемишляни; про продаж земельних ділянок на території міста; про надання, вилучення та уточнення площ земельних ділянок у м.Перемишляни; про внесення змін до договорів оренди землі.

   Щодо першого питання  депутатів  інформувала начальник фінансово-господарського відділу Перемишлянської міської ради М.Осташевська, яка повідомила, що виконання дохідної частини міського бюджету із загального фонду склало  92,9 % або 1 млн. 966 тис. грн., зі спеціальному фонду  - 108, 5 % або 1 млн. 216 тис. грн. Зареєстровані зобов’язання  в органах державної казначейської служби складають 493 тис. грн., дані платежі не проведені.

   Крім цього, міські депутати вирішили надати 50 тис. грн. для фінансової підтримки МКП «Перемишляниводоканал». Дані кошти плануються скерувати для погашення заборгованості з заробітної плати та платежів до бюджету.

   Палкі дискусії викликали питання затвердження схеми розташування в місті дитячих майданчиків. Тимчасовою комісією, яку очолював Б.Петрів, було вибрано 16 місць для розміщення дитячих майданчиків. Під час обговорення питання депутатом І.Гой було зачитано лист голови районної ради М.Музички про те, що земельну ділянку, яка пропонується для розміщення дитячого майданчика за історико-краєзнавчим музеєм по вулиці  Привокзальній, вилучити з переліку, оскільки  розглядається питання розміщення в приміщенні музею дошкільно-навчального закладу. В ході обговорення питання депутатами міської ради прийнято рішення про затвердження схеми розміщення дитячих майданчиків на території м.Перемишлян,  у випадку створення ДНЗ в згаданому приміщенні – передати земельну ділянку у користування дитячого садка разом з обладнанням ігрового майданчика. 

   Також розглядалися питання уточнення площ земельних ділянок, укладення договорів оренди, затвердження проектів землеустрою.

   Не обійшлося на сесійному засіданні і без розмови про теперішню ситуацію в Україні, зокрема у зоні антитерористичної операції. Депутат міської ради А.Тивонюк розповів, що у міському центрі дозвілля відбувається акція «Допомогти армії України». До закладу можна принести продукти харчування і гроші, які предаються для потреб українського війська.