Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Вшануй національний прапор
21.08.2014 15:29 Вік: 10 yrs

Перемишлянські артисти завітали до с.Лагодів


   На превеликий жаль антитерористична операція на Сході нашої держави триває. Кожного дня преса, радіо, телебачення повідомляє нам про хід просування наших воїнів, про звільнення міста і села. Поміж тими новинами також чуємо про поранених та вбитих солдат. Ці події викликають великий смуток в українського народу – бо дорогою ціною – людським життям платить Україна за свою цілісність та волю. Українці з усіх куточків співчувають тим, хто зараз в зоні АТО. Не припиняється збір коштів, продуктів, закупівля військового спорядження для наших героїв.

   У Перемишлянах такі доброчинні акції тривають вже довгий час. Кілька днів тому до зони бойових дій відправлено машину з посилками в яких були необхідні речі для солдат. Перемишлянці та мешканці району і надалі готові долучитися до доброї справи. 

   17 серпня на запрошення пароха села Лагодів отця Дмитра Тхора мистецькі колективи перемишлянського центру дозвілля провели благодійний концерт. До сільського Народного дому, напевно, прийшли всі хто міг. Перед лагодівчанами виступили гурт «Верболози», дует «Два крила», вокалістки Люба Гриськів і Ліда Кабала, дикламувала вірші  О. Яблонська та В.Височанська, наспівував патріотичні пісні М.Куніцький, ведучим концерту був З.Репета. 

Перевозив артистів приватний перевізник М.Гац.