Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< 1989 – 2014: події, що творять історію Перемишлян
27.08.2014 11:22 Вік: 10 yrs

Вшановуючи Свято Державного Прапора України та з нагоди Дня Незалежності, на перемишлянському стадіоні організували футбольний турнір


   Вже стало традицією у Перемишлянах   в переддень Дня Незалежності проводити змагання з різних видів спорту, у яких беруть участь люди різного віку – від маленьких спортсменів і до тих, кому за 20, і за 30, і за 50. 

   23 серпня на перемишлянському стадіоні відбувся великий футбольний турнір серед молоді (найстарші  гравці -1999 р.н., наймолодші – 2004р.н.).  На змагання подали заявки  10 команд із цілого району.  Надзвичайно  важливим і цікавим є той факт, що хлопці-учасники, об’єднані великою любов’ю до футболу, самі організувалися до гри у соціальних мережах.  Юні футболісти звернулися   до  голови   ФСТ «Колос» Ярослава  Греги  з проханням допомогти у вирішенні організаційних питань. А фінансово підтримали турнір приватні підприємці  Іван Лободяк  і Тарас Мартиняк.  Вони  придбали  нагороди: медалі, кубки та грамоти. 

Матчі тривали кілька годин. Команди намагалися  показати добру гру та забити якнайбільше голів у ворота суперника.

  Серед активних уболівальників був  Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля: «Нагороджувати  переможців вважаю для себе  великою честю,   бо переді мною  – ініціативні, свідомі  молоді люди, які люблять спорт, а отже, вибирають здоровий спосіб життя.    Діти – це  майбутнє України, наша гордість , надія і радість.  Я  батько двох дітей. Для мене, як і для всіх батьків на світі, найважливіше – це здоров’я дитини, тому завжди заохочую спортивні захоплення  доньки і сина. А як міський голова, постійно сприятиму організації подібних змагань, бо це цікаве і корисне дозвілля, здоров’я,  веселі емоції, справжня дружба».