Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Краще мати 100 друзів ...
10.09.2014 14:35 Вік: 10 yrs

Це дуже важливо - відчувати підтримку земляків!


   У зв’язку з  воєнними діями на сході України жителі  Перемишлян та  Перемишлянського району  активно   допомагають Українській Армії, Національній Гвардії та іншим добровільним військовим формуванням, які захищають цілісність і незалежність нашої держави. Але, на жаль,  ця допомога далеко не завжди  потрапляє за призначенням. Саме тому з ініціативи громадських діячів міста, за  підтримки Перемишлянської міської ради створено Фонд допомоги воїнам, вихідцям саме з Перемишлян, які скеровуються на навчання чи безпосередньо в зону АТО. Таким чином, зібрані кошти  будуть спрямовані конкретним людям , що знизить імовірність зловживань чи  недоцільного використання

   Ініціатива знайшла широку підтримку серед бізнесменів,лікарів, учителів.  Кожен намагається допомогти, чим може. На даний час вісім молодих хлопців  з  Перемишлян  призвані до лав Української Армії.  Вони  проходять підготовку або перебувають безпосередньо  в зоні  бойових дій. І з ними особисто, і з їхніми родинами налагоджено постійний зв'язок, запропоновано необхідну  допомогу. Станом на 8 вересня зібрано понад 20 тис. грн., які вже використовуються для конкретних справ: закупівлі захисного спорядження,    побутових речей,  предметів  особистого  вжитку,  фінансової  допомоги та ін.

   Просимо родини мобілізованих, а також   тих, які будуть мобілізовані до лав Української Армії, звертатися до представництва Фонду за телефонами: 

          *дом. 2-19-21; *моб. 0 97 62 83 518  -  Зіновій Репета

    Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до даної акції !  

   Не будьте  глядачами,  не стійте осторонь - кожен  може допомогти !  Наші герої - земляки обов’язково незабаром повернуться! Допомагаючи зараз, ми зможемо із захопленням   потиснути їм руки  і сміливо дивитись у вічі,  щиро дякуючи за найважливіше – за спасіння Рідної  Землі!

   Допоможімо людям, які є гордістю рідних Перемишлян!

Зіновій Репета