Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Адресна допомога перемишлянцям в АТО
17.09.2014 16:47 Вік: 10 yrs

Повідомлення для мешканців міста Перемишляни, які мають у власності земельні ділянки на території м. Перемишляни


   Виконавчий комітет Перемишлянської міської ради нагадує мешканцям Перемишлян, які мають у власності  земельні ділянки про обов’язковість сплати земельного податку відповідно до розділу ХІІІ Податкового кодексу України.

   Також повідомляємо мешканців м. Перемишляни які мають у власності земельні ділянки та не отримали податкового повідомлення-рішення  про нарахування земельного податку, або отримали дане повідомлення із неточними відомостями просимо Вас звернутися у Перемишлянську міську раду за адресою м. Перемишляни, вул. Галицька 50 для вирішення питань пов'язаних із сплатою даного податку.  

  Від сплати цього податку звільняються інваліди I та II груп; фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років; пенсіонери (за віком); ветерани війни та особи, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

   Однак, вказані пільги щодо сплати земельного податку поширюються лише на одну земельну ділянку за кожним видом використання в межах граничних норм.

  В разі виникнення питань звертатись за телефоном 2-17-35. Землевпорядники Перемишлянської міської ради Богдан Сайко, Назар Кіцера.  

З повагою

         Перемишлянський міський голова                                      О.З. Зозуля