Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Інформація
26.09.2014 12:09 Вік: 10 yrs

Пояс Богоматері у Перемишлянах


 У неділю, 21 вересня, у церкву Святого Володимира Великого та блаженномученика Омеляна Ковча привезли часточку пояса Діви Марії

  Мощі були привезені з метою зібрати пожертви для тих земляків, які зараз  виборюють щасливе майбутнє для України. Це тиждень особливої молитви за зцілення, душевне і фізичне, воїнів та усіх людей доброї волі, що постраждали, захищаючи незалежність нашої держави.

   Отець Олег Федишин, настоятель храмів с.Білка та с.Костенів, який, власне і супроводжував святиню, звернувся до прихожан храму з такими словами:

«Один з Апостолів Христа казав: «Люди, любіть один одного…Хто не любить, той не пізнає Бога, бо Бог є Любов». Зараз нам бракує любові, адже дивлячись на агресію терористів,  ми відповідаємо їм тією ж агресією, ненавистю. А так важливо, щоб ми «побороли зло добром».

   Також отець процитував Апостола Івана: «Ми  повинні за братів душі класти». Саме зараз наші сини і побратими кладуть свої душі за рідню, за материнську землю, а ми, в свою чергу, повинні допомагати їм всіма можливими силами. 

   Любов вимагає діл, а діла - це милосердя. Тому ми повинні допомагати нашим військовим захисникам».

   Пояс Богородиці, привезений з Константинополя, перебуватиме  у храмі Володимира та о.Омеляна Ковча  до вечора п’ятниці. Протягом тижня тут проводяться молитви за оздоровлення. У четвер, 25 вересня,  біля мощей діти відмолять Св. Літургію та вервичку. Вже у п’ятницю о 17.30 розпочнеться вечір духовної віднови для молоді під назвою «Взаємна любов», також  буде  відслужено Всеношна служба, після чого святиню перевезуть до інших храмів району. 

 Мудрак Роксолана