Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Свята Софія та її мужні дочки являються небесними покровительками школярів та учителів однієї із шкіл міста Перемишляни
14.10.2014 16:41 Вік: 10 yrs

Прийняти рішення – дія, яка надає життю людини зміст, і як наслідок - позитивний результат


    Кожен з нас хоче бути успішним. Для цього потрібно багато працювати, в першу чергу, над собою. Той,  хто намагається отримати більше знань у цій галузі ,  може легко знайти відповідну літературу в бібліотеках. Можна також натиснути кілька клавіш комп’ютера - і всесвітня мережа Інтернет запропонує нам багато  посилань  до теми, яка нас цікавить.

Попри те, багата українська мовна культура пропонує нам прислів’я: «Краще один раз побачити, аніж багато раз почути».

9 жовтня у приміщенні Народного дому м.Перемишляни міський голова Олександр Зозуля представив  школярам школи-гімназії та школи №2 імені Омеляна Ковча Керола Бейлі, який приїхав до Перемишлян, аби поділилися своїми принципами успішного життя. Другу лекцію відомий американець прочитав для учнів, викладачів та дирекції Перемишлянського професійного ліцею.

Керол Бейлі - директор благодійного фонду «Spiritual Outreach Worldwide», Inc.(SOW), який прибув в Україну з циклом мотиваційних лекцій про християнські та загальнолюдські цінності в бізнесі і різних сферах суспільства. Теми лекцій К. Бейлі спрямовані на вироблення позитивного мислення як запоруки успіху, на оцінку ситуації, в якій знаходишся, для досягнення своєї мети. 

Керол Бейлі народився в 1932 році в родині фермера  (штат Міссурі, США). 1958-1978 рр. працює в компанії «Motorola». Після 20 років роботи в компанії «Motorola» став кризовим менеджером для чотирьох інших кампаній, допомагаючи реструктуризації і виведенню зі збиткового стану до прибуткового. У 1994 році, у віці 62 років, вийшов на пенсію. З 1996р. проводить мотиваційні лекції в багатьох університетах, а також виступає перед різними аудиторіями. Він отримував запрошення на проведення зустрічей в Україні, Австралії, Молдові, Латвії, Естонії, Фінляндії, Японії, країнах Центральної і Південної Америки. Зараз  Керол Бейлі є президентом і виконавчим директором некомерційної організації «Spiritual Outreach Worldwide», Inc. (SOW). Її мета – нести християнські та загальнолюдські цінності в бізнес і різні сфери суспільства. Також пан Керол отримав спеціальне визнання Уряду США як пілот з високими професійними навичками (некомерційні польоти).

Керол Бейлі розкривав на прикладах зі своєї біографії і життя інших успішних людей принципи, якими має керуватися кожна молода людина для того, щоб досягти успіху у своєму житті. Отож: 

1. Прийняти рішення, що хоче робити людина у своєму житті.

 90% людей на Землі не знають, чого хочуть. Для них життя – це набір несподіванок. І лише 10 % досягають успіху. Успіх – це не  багатство. Його важливою складовою   має стати допомога іншим.

2. Знання та навички.

 Кожну справу необхідно робити якнайкраще, постійно підвищуючи професіоналізм. Не потрібно порівнювати свої результати з іншими, їх треба порівнювати з самим собою.

3. Характер.

 Християнські цінності, чесність, відповідальність, наполегливість, доброта – ось основні риси успішної людини.

 4. Golden Rule (Золоте Правило)  - Любити Бога та Людей, що нас оточують всім своїм серцем.

Під час лекцій присутні уважно слухали і замислено відповідали на запитання містера Керола. Після завершення і учні, і вчителі були вражені життєвим шляхом лектора , належним чином  оцінивши його наполегливість, яка допомогла у здійсненні великої мрії. Також всім сподобалась  надзвичайна скромність і велика життєва мудрість Керола Бейлі.

 Сподіваємось, що юні перемишлянці, слухаючи цього поважного чоловіка, зможуть змінити погляди на життя, а основне - визначитися з професійним вибором , почнуть працювати у напрямку здійснення своєї мрії та зроблять  світ  кращим.

Цю цікаву та корисну  зустріч із всесвітньо відомим менеджером Керолом Бейлі для учнів шкіл та ліцею міста організував Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля разом із Асоціацією міст України та за сприяння районної влади і дирекції навчальних закладів міста.