Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Запрошуємо до міської ялинки на вітання
31.12.2014 12:21 Вік: 9 yrs

НАПЕРЕДОДНІ НОВОГО РОКУ Короткий підсумок року, що минає


   Хвилина за хвилиною, день за днем … Минає ще один рік – 2014. Швидкоплинність часу вражає. 2014 рік - лише мить в історії народу. Мить, сповнена трагізму, невиправданих втрат , коли Україна була втягнена у війну. Тому протягом цього року кожен з нас бажав і собі, і близьким найголовнішого – МИРУ!

   Цьогорічні події переконали , що герої живуть не лише у книжках. Вони – поряд! Ще зовсім недавно були пересічними перемишлянцями – сьогодні ж, ризикуючи щомиті життям, захищають Україну. З Перемишлян їх одинадцятеро. Підбиваючи підсумки минулого року , про цих героїчних хлопців слід говорити з особливою шаною.

   Величезним досягненням 2014 року вважаю виникнення та функціонування волонтерського руху, зокрема волонтерської групи «Синій Камінь». Завдяки злагодженій роботі цих людей, перемишлянські хлопці, які перебувають на війні, отримують теплі речі, військовий одяг, продукти харчування, і найголовніше – тепло та увагу.

   Мені, як міському голові, особливо приємно, що у місті багато небайдужих ініціативних, патріотичних громадян – як серед молоді, так і серед старших людей. Креативні ідеї молоді у поєднанні з мудрим досвідом дуже допомагають мені у роботі. Тому у переддень Нового Року дякую всім за активну громадську позицію, цікаві ідеї та підтримку. Переконаний, що лише за умови, коли ми сприйматимемо Перемишляни як місто наших дітей, у нас буде майбутнє.

   Громада будь- якого містечка – це міні -суспільство, яке у щоденному житті відображає реалії країни в цілому. Безперечно, всіх жителів міста торкнулась складна економічна ситуація, дорожнеча в магазинах, невпевненість у завтрашньому дні, розбалансована робота багатьох державних структур.

Але діяльність міської ради у 2014 році довела, що навіть за таких складних, фінансово- несприятливих умов можливо зробити багато корисних справ.

   Так протягом року завершено капітальний ремонт вул. Підвальної, впорядковано та освітлено пішохідну алею на міському кладовищі, розпочато заміну світильників вуличного освітлення на енергоощадні на вул. Галицькій, відремонтовано водопровід на вул. Зеленій, полагоджено дах будинку №4 на вул. Лісній, виготовлено проектно – кошторисну документацію заміни водопроводів на вул. Лісній та Залипській. Перелік справ, великих та малих, можна продовжувати, але головне не зупинятись.

   Попереду 2015 рік. Яким він буде? Це залежатиме від багатьох чинників , і від кожного з нас також. Всі ми є свідками того, що попереду дуже багато справ: слід обов’язково зробити наступні кроки щодо покращення благоустрою міста, згуртування громади, організації мистецько-спортивного життя.

  Нехай допоможе Бог реалізувати усі наші плани та задуми! У єдності, доброзичливій атмосфері, зі щирими словами та добрими усмішками зустріньмо Новий рік! І нехай у новорічну ніч нас об’єднає єдина мрія – МИР і УКРАЇНА.

Перемишлянський міський голова

Олександр Зозуля