Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Відбудеться продовження роботи сесії
13.10.2020 15:14 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста, Культура, Влада, Державні свята, Релігія, Соціальна сфера

14 жовтня - день чотирьох свят


14 жовтня українці святкують одразу чотири свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє – 78 - а річниця створення Української повстанської армії (УПА) - 1942 р. четверте свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані  і виникали послідовно.
Цей святковий день є спільним і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться н бойовому посту, і для майбутніх захисників держави.
Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції, які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України ведеться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій та славних справ наших предків.
Нехай свято Покрови Пресвятої Богородиці й надалі духовно об’єднує нас, живить дух воїнів-захисників, додає нам сил у нелегких випробуваннях!
Сердечно бажаємо усім мирного неба, щастя, радості, добра та наснаги у всіх починаннях на користь Вітчизни. Нехай нас усіх єднає незгасиме світло віри, любові та надії, допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Зі святом!

З повагою, Олександр Зозуля, Перемишлянський міський голова