Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Запрошуємо на День міста
22.08.2013 20:09 Вік: 11 yrs

Привітання з нагоди свят від міського голови Олекандра Зозулі


Шановні перемишлянці, дорогі українці!
 
     Ось і знову ми в очікуванні Дня Незалежності нашої держави знову в кожному куточку України затріпоче на вітрі наш синьо-жовтий прапор.
     Наше місто теж одягається в святкові шати. Воно – старовинне, чарівне, загадкове, неповторне, багате добрими, щирими, роботящими людьми. Саме вони – ці люди – є найбільшою окрасою Перемишлян. То ж я від імені міської ради, від усієї душі вітаю всіх з Днем Державного Прапора України, Днем Незалежності та  Днем міста. Віру в те, що тільки завдяки нашій спільній праці воно з кожним днем ставатиме привабливішим, чистішим та багатшим.
     Адже ми – вільні, самостійні і незалежні господарі не тільки рідного міста, а й своєї держави. Хай цей день оживить дух кожного із нас.
     Миру Вам і добра, злагоди в сім’ях і достатку, святкового настрою, світлих, радісних і щасливих років життя, таких барвистих і прекрасних, як українська вишивка.
     Нехай з Божою допомогою наша держава могутнішає, багатіє, удосконалюється, стає справжньою європейською країною. Бережімо свій безцінний дар – незалежність нашої держави.
 
Зі святом!
З повагою міський голова Олександ Зозуля