Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Електронний лікарняний лист
11.06.2021 17:57 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста

Відбудеться позачергова сесія міської ради


16 червня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Перемишлянської міської ради по вул.Привокзальній, 3а м.Перемишляни відбудется ІV позачергова сесія VІІІ скликання.

Порядок денний:
1.Про затвердження субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
2.Про внесення змін до показників міського бюджету.
3.Про уточнення показників міського бюджету.
4.Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.
5.Про передачу об’єктів державної власності в комунальну власність Перемишлянської міської ради.
6.Про припинення договору оренди №33 від 31.01.2020 р., укладеного між Перемишлянською міською радою та ФОП Кобилецьким З.М.
7. Про продовження дії договору оренди нерухомого майна шляхом проведення аукціону.
8.Про тимчасове призупинення функціонування закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
9.Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
10. Про делегування депутатів міської ради до складу комісій по проведенню конкурсів на посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир.  
12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне.  
13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.  
14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.  
15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.  
16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.   
17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Добряничі.   
18.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Тучне.
19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці.
20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик.
21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці.
22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці.
23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці.
24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Липівці.
25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
28.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
29.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі.
32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі.
33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі.
34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі.
35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки.
39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі.
40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ушковичі.
41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир.
42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир.
43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кимир.
44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів.
47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів
48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів.
49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі.
50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі.
51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Малий Полюхів.
52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка.
53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка.
54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка.
55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня.
56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно.
60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лоні.
61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Болотня.
62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Болотня.
63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
79.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів.
83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул.Гай,11.
84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул.Гай,10.
85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Унів по вул.М.Левицького,25.
86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,4.
87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,38.
88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,90.
89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул. О.Ковча,45.
90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,16.
91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,8.
92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,5.
93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.В.Чорновола,6.
94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,94.
95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,33.
96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,2.
97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул. по вул.Львівська,96.
98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул. по вул.Івана Мазепи,21.
99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,19.
100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,12.
101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.О.Ковча,6.
102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,84.
103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,20.
104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,48.
105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Коросне, по вул.Львівська,106.
106.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул.Гай,1.
107.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Липівці, по вул.Миру,7.
108.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  с.Коросно, по вул. Центральна, 15.
109.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  с.Бачів, по вул. Зелена, 12.
110.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лагодів, по вул. Запастівники, 40.
111.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лагодів, по вул. Запастівники, 87.
112.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Кореличі, по вул. Перемоги, 128.
113.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Смереківка, по вул. Шевченка, 6.
114.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Брюховичі, по вул. Андрія Костирки, 13.
115.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Білка, по вул. Галицька, 123.
116.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Болотня, по вул. Садова, 26.
117.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Іванівка, по вул.Львівська, 58.
118.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Виписки, по вул.Зелена,21.
119.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Ладанці, по вул.Залужна,16.
120.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Пнятин, по вул.І.Франка,11.
121.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Ушковичі, по вул.Кільцева, 8.
122.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Ушковичі, по вул.Т.Шевченка,67.
123.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Неділиська, по вул. Нова,29.
124.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Чуперносівська,28.
125.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Шкільна, 11.
126.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Дорошенка,17.
127.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, по вул.Залізняка, 3.
128.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Осталовичі.
129.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с.Коросно.
130.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
131.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
132.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
133.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
134.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
135.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Коросне, вул. С.Бандери, 37.
136.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Брикун Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
137.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Брикун Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
138.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лоні Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
139.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
140.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
141.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
142.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
143.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
144.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
145.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
146.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Тучне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
147.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
148.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
149.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
150.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства  в межах населеного пункту с.Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
151.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Затемне Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
152.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
153.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
154.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
155.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
156.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
157.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
158.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
159.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
160.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
161.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
162.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд з метою відведення її у власність у с.Мерещів, урочище «За церквою».
163.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для будівництва (встановлення) електричних опор та комплектної трансформаторної підстанції в районі вул.Липова Алея в м.Перемишляни.
164.Про надання згоди на поділ земельної ділянки.
165.Про надання згоди на поділ земельної ділянки.
166.Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення відповідної документації (за межами с.Осталовичі).
167.Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на розроблення відповідної документації (за межами с.Чемеринці).
168.Різне.