Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи
05.08.2021 15:30 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини міста

Відбудеться чергове засідання сесії


6 серпня о 10.00 год. в приміщенні адмінбудинку Перемишлянської міської ради відбудется VI сесія VII скликання Перемишлянської міської ради.

На розгляд сесії винести наступні питання:


1.Про дострокове припинення та визнання повноважень депутатів Перемишлянської міської ради.
2.Про внесення змін до складу постійних комісій Перемишлянської міської ради VІІІ скликання.
3.Про внесення змін до складу виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
4.Про затвердження субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
5.Про затвердження субвенції з обласного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг комунальної власності.
6.Про затвердження субвенції з обласного бюджету на здійснення природоохоронних заходів.
7.Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період.
8.Про затвердження субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості.
9.Про затвердження звіту про виконання бюджету Перемишлянської міської  ради за I півріччя 2021 року.
10.Про внесення змін до лімітів споживання енергоносіїв відділу освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Перемишлянської міської ради.
11.Про затвердження Програми фінансування культурно-мистецьких та святкових заходів на 2021 рік.
12.Про внесення змін до Програми фінансування компенсації витрат на поховання громадян на 2021 рік.
13.Про затвердження субвенції з місцевого бюджету на забезпечення якісної,сучасної та доступної загальної освіти «Нова українська школа».
14.Про уточнення показників міського бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної освіти «Нова українська школа».
15.Про внесення змін до міського бюджету за рахунок іншої субвенції з обласного бюджету.
16.Про виділення коштів на співфінансування соціально важливих проєктів обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у 2021 році .
17.Про уточнення показників міського бюджету по спеціальному фонду.
18.Про припинення діяльності юридичної особи Тучненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області шляхом ліквідації.
19.Про припинення діяльності юридичної особи Вишнівчицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області шляхом ліквідації.
20.Про припинення діяльності юридичної особи Білецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області шляхом ліквідації.
21.Про припинення діяльності юридичної особи Подусівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області шляхом ліквідації.
22.Про припинення діяльності юридичної особи в результаті реорганізації Кимирського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області у Кимирську філію І-ІІ ступенів Перемишлянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Омеляна Ковча Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області шляхом приєднання.
23.Про створення Новосілківської філії І ступеня Костенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Андрія Костирки Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
24.Про вхід до складу засновника КП Перемишлянська ЦРЛ.
25.Про звернення до Львівської районної ради щодо передачі майна КП Перемишлянської ЦРЛ в комунальну власність Перемишлянської міської ради.
26.Про прийняття майна у комунальну власність Перемишлянської міської ради.
27.Про безоплатну передачу майна на баланс МКП «Комунальник».
28.Про передачу частини приміщень по вул.Галицькій, 26а м.Перемишляни в оперативне управління Головному управлінню ДПС у Львівській області.   
29.Про підписання Договору про дружбу між містами Перемишляни (Україна) та Гюрт (Федеративна Республіка Німеччина) .
30.Про затвердження Положення про відділ культури виконавчого комітету Перемишлянської міської ради (нова редакція).
31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Болотня.
32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Кимир.
33.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Утіховичі.  
34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Утіховичі.  
35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів.  
36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Пнятин.  
37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лоні.   
38.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці.   
39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці.
40.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці.
41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці.
42.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.
43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно.
44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне.
45.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Затемне.
46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Унів.
47.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Унів.
48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в  межах населеного пункту с.Кореличі.
49.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі.
50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі.
51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі.
52.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Добряничі.
53.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Станимир.
54.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ганачівка.
55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ганачівка.
56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ганачівка.
57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів.
63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів.
64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі.
65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
66.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
67.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
70.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
71.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
72.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
74.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів.
75.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі.
76.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Костенів.
77.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
78.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
79.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
80.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Білка.
81.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
82.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Подусів.
83.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів.
99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Болотня.
100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Добряничі.
101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Добряничі.
102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Вовків, по вул.Ланок,8.
103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Унів.
104.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд с.Дунаїв,вул. Сади, 21.
105.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд с.Вовків, вул. Зелена, 6.
106.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  с.Коросно, вул. Центральна, 71.
107.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Вовків,вул. Зелена,67.
108.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Ганачівка, вул. Г.Кузневича, 23а.
109.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Осталовичі.
110.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі.
111.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків.
112.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв.
113.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка.
114.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Новосілка.
115.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів.
116.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Бачів.
117.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
118.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
119.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Лоні.
120.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
121.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
122.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Іванівка.
123.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Виписки.
124.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ладанці.
125.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Пнятин.
126.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для індивідуального садівництва с.Подусільна.
127.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для будівництва індивідуального гаражу м.Перемишляни, вул. Липова Алея, 7а, гараж 26.
128.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та передача у приватну власність для ведення товарного с/г виробництва (пай) за межами с.Чемеринці.
129.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
130.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
131.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
132.Про уточнення розмірів та площі земельних ділянок.
133.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Ладанці.
134.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дусанів.
135.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в межах населеного пункту с.Кореличі.
136.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
137.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
138.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
139.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
140.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
141.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
142.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
143.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Дунаїв.
144.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці.
145.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці.
146.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці.
147.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці.
148.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Чемеринці.
149.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
150.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
151.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
152.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
153.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
154.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
155.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
156.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за межами населеного пункту с.Біле.
157.Про затвердження детального плану території земельної ділянки щодо її відведення по зміні цільового призначення та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення (зміни цільового призначення) земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Перемишляни, вул.Чуперносівська, земельна ділянка 3/2.
158.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського використанняв межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
159.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
160.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
161.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
162.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
163.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Ганачівка  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
164.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Лагодів  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
165.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
166.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва в межах населеного пункту с.Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
167.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
168.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
169.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
170.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
171.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
172.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
173.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
174.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
175.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
176.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Костенів,.
177.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Чемеринці, вул.О.Кучерівка,4.
178.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Коросно, вул.С.Бандери,6.
179.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Коросно, вул.Молодіжна,45.
180.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Коросно, вул.В.Чорновола,2.
181.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
182.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
183.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Боршів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
184.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Боршів  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
185.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Виписки Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
186.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Пнятин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
187.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Пнятин  Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
188.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Пнятин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
189.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Пнятин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
190.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
191.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Ладанці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
192.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
193.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
194.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
195.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
196.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
197.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
198.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
199.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
200.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
201.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Унів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
202.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
203.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
204.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
205.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
206.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
207.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
208.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
209.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
210.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
211.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дусанів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
212.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
213.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
214.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
215.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Добряничі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
216.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Прибин Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
217.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Осталовичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
218.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
219.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
220.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
221.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
222.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Липівці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
223.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
224.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Брюховичі Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
225.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Костенів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
226.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Новосілка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
227.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Білка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
228.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
229.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
230.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
231.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
232.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Подусільна Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
233.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
234.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
235.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
236.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Ганачівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
237.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
238.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
239.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
240.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
241.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
242.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Лагодів Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
243.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Плинників Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
244.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
245.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
246.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
247.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
248.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
249.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
250.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
251.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
252.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
253.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Вишнівчик Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
254.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
255.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
256.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
257.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
258.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
259.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
260.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
261.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
262.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
263.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
264.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
265.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
266.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
267.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
268.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
269.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
270.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Чемеринці Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
271.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Біле Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
272.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
273.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
274.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
275.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Смереківка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
276.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
277.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
278.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
279.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
280.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
281.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
282.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
283.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
284.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.  
285.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
286.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
287.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
288.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Дунаїв Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
289.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в розмірі середньої земельної частки (паю) за межами населеного пункту с.Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
290.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в розмірі середньої земельної частки (паю) за межами населеного пункту с.Кимир Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
291.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
292.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с.Коросно Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
293.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с.Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
294.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с.Сивороги Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
295.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с.Вовків Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
296.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Розсохи Перемишлянської міської ради.
297.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Розсохи Перемишлянської міської ради.
298.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чуперносів.
299.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чуперносів.
300.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чуперносів.
301.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чуперносів.
302.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Вишнівчик.
303.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів.
304.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Плетеничі.
305.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Кореличі (Лось Ольга Михайлівна).
306.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Новосілка.
307.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі їх у приватну власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Чемеринці.
308.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с.Новосілка.
309.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с.Утіховичі.
310.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м.Перемишляни, вул.Привокзальна,32.
311.Про виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування будівлі комори за межами населеного пункту с.Брюховичі, вул.Костирки Андрія, 8а.
312.Про передачу в оренду ФОП Стахів Руслан Михайлович земельних ділянок за межами населеного пункту с.Іванівка Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області.
313.Про внесення змін в пункт 2 рішення Перемишлянської міської ради № 376 від 21.05.2021 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мерещів».
314.Різне.