Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

<  ВІН БАЧИТЬ СЕРЦЕМ, А СПІВАЄ ДУШЕЮ…
15.11.2013 10:15 Вік: 10 yrs

Перемишлянське відділення Золочівської ОДПІ інформує


Питома вага податку на прибуток складає більше половини надходжень
                           до державного бюджету перемишлянських платників
.
 
       За січень-жовтень 2013 року платниками району сплачено податку на прибуток в сумі 8 752,0 тис.грн., це на 2 688,1 тис.грн. більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. У загальній сумі надходжень державного бюджету цей податок складає 68,4 відсотків (всього надійшло 12 783,2 тис.грн.)
       Крім цього джерелом доходів державного бюджету є надходження від екологічного податку-270,68 тис.грн.,  податку на додану вартість -2 543,07 тис.грн., що складає19,8 відсотка поступлень.
      Таких результатів досягнуто фахівцями інспекції за допомогою низки заходів. Насамперед це втілення нових податкових сервісів, нового підходу у взаємовідносинах податкових органів із суб’єктами господарювання, й загалом збільшення рівня податкової та митної культури, як серед суб’єктів господарювання так і серед громадян.

                                                            Інформаційно-комунікаційний сектор.

             Відтепер термін дії електронного ключа від Міндоходів – 2 роки

З 1 листопада 2013 року для клієнтів акредитованого центру сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів від Міндоходів формуються на два роки.
Цю можливість Центр сертифікації ключів, який діє при Міністерстві, отримав після проходження процедури акредитації. Було сформовано нові технологічні сертифікати центру та серверів центру, що дало змогу подовжити термін дії цифрових підписів.
Така новація не лише зекономить час платникам податків на придбання ключів, а й сприятиме якнайбільшому їх залученню до активного застосування інформаційно-комунікаційних технологій.
Наразі проходить процес обговорення проекту, згідно з яким термін дії електронного ключа для фізичних осіб збільшиться до 3 років. Крім того, до 6 років може подовжитися і термін дії сертифікату акредитованого центру.
Нагадаємо, що отримати безкоштовні особисті ключі електронного цифрового підпису можна за адресою: м.Львів, вул..Стрийська,35 каб.136.

                                                           Інформаційно-комунікаційний сектор.

                            Відбудеться особистий прийом громадян.

20 листопада 2013 року виїзний особистий прийом громадян буде проводити  заступник начальника-начальник Перемишлянського відділення Золочівської ОДПІ  Дяків Ігор Володимирович.
Прийом громадян проходитиме в примішенні народного дому «Просвіта» з 11.00 до 13.00 год. за адресою: м.Бібрка, вул..Торгова,2.
Попередній запис проводиться у кабінеті №4 Перемишлянського відділення Золочівської ОДПІ або телефоном 2-24-76.
Громадян, які бажають звернутися до керівника ДПС, просимо повідомити зміст
запитання, прізвище, ім’я, по-батькові, адресу та контактний телефон.
                  Останній день запису на прийом – 18 листопада. 
 
                                                              Інформаційно-комунікаційний сектор

Міндоходів допоможе українському товаровиробнику завоювати європейські ринки

Близько 700 представників громадських організацій з 27 регіонів України спілкувалися в режимі відео-селектора з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком під час розширеного засідання Громадської ради при Міндоходів 12 листопада.
Відкриваючи зустріч, Олександр Клименко зазначив, що на керівників головних управлінь та митниць Міндоходів покладено персональну відповідальність за реалізацію основних пріоритетів роботи відомства – спрощення податкових і митних процедур та покращення обслуговування платників. Зокрема, однією з функцій презентованого нещодавно Моніторингового центру Міндоходів є внутрішній контроль за якістю обслуговування платників у сервісних центрах та на митних постах. Але не менш ефективним методом покращення роботи відомства, за словами Міністра, є зворотний зв’язок з громадськістю.
Перш за все, представники громадських об’єднань поцікавилися, які зміни слід очікувати бізнесу в податковій та митній політиці в рамках Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів, затвердженого Кабміном, та підписання угоди про Асоціацію з Європейським союзом.
Олександр Клименко запевнив присутніх, що робота Міністерства та розробка п’ятирічної стратегії власне й відбуваються відповідно до директив Євросоюзу. Відповідно до Стратегії у найближчі п’ять років робота Міндоходів буде спрямована на вдосконалення податкових і митних сервісів, розвиток партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, активізацію міжнародної торгівлі за рахунок оптимізації митного регулювання, боротьбу з корупцією та «тіньовим» сектором економіки, запровадження сучасних ІТ-функцій у роботу органів доходів і зборів. «Ми зробимо все для того, щоб допомогти нашому товаровиробнику завоювати ринки Європи», – зазначив Олександр Клименко.
Членам громадських рад при Міністерстві доходів і зборів та його територіальних органах було презентовано також основні напрямки діяльності цілої низки департаментів Міністерства.