Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< ПИСАНКИ. ВІДРОДЖЕННЯ.
10.05.2022 14:42 Вік: 2 yrs
Категорія: Благоустрій міста, Увага!

Стартував прийом документів від релокованого бізнесу для участі у обласній програмі підтримки


Департамент економічної політики Львівської ОВА, у межах реалізації Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану,  оголошує прийом документів для бізнесу, який здійснив переміщення виробничих потужностей на територію Львівської області з інших регіонів України. Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Вимоги до суб'єкта господарювання на отримання безповоротної фінансової допомоги:

1) підприємство здійснило переміщення виробничих потужностей на територію Львівської області;

2) підприємство зареєструвалось у Львівській області;

3) підприємство працює в межах видів діяльності згідно із КВЕД 2010, що підпадають під перелік усіх груп розділів 1-33 Секцій A,B,C.

Департамент економічної політики ЛОВА надає безповоротну фінансову допомогу суб’єктам підприємницької діяльності, які відповідають вимогам у сумі 100 тис. грн і додатково 100 тис грн, якщо переміщене підприємство створило не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки.

Процедура подання заявки на отримання допомоги:

-заявку подають за формою, визначеною в додатку 1.

- прийом заявок триває на період воєнного стану за наявності фінансового ресурсу.

- подані заявки реєструють в журналі реєстрації із зазначенням виключно порядкового номера в хронологічному порядку прийняття та засвідчуються підписом керівника суб’єкта господарювання.

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати до департаменту економічної політики обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18.

Детально ознайомитись з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану, яка затверджена розпорядженням від 21.04.2022 №35/0/5-22ВА можна за посиланням.

Контактний телефон: 299-92-79.