Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Працюємо над реалізацією Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини.
08.09.2023 11:27 Вік: 231 days

Шукаєте фінансування для розвитку бізнесу?


Запрошуємо взяти участь у онлайн навчанні для підприємців та підприємниць. Дізнайтесь як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок,  як за допомогою грантів вийти на міжнародний ринок.
Вебінар відбудеться 13 вересня, початок об 11:00.
Як взяти участь: Зареєструйтеся за посиланням: bit.ly/3QOYYI7. Участь безкоштовна. Воркшоп відбудеться на платформі ZOOM.
Тренери: вебінар проводять експертки Інвест офісу міжнародного рівня, які щодня допомагають підприємцям та підприємницям Львівщини залучати кошти від державних і міжнародних фондів та експертка з виходу на міжнародні ринки.
Зверніть увагу! За декілька днів до події на вказану вами пошту прийде лист з посиланням на зустріч. Після наш менеджер зателефонує вам, щоб уточнити чи отримали ви лист. У разі виникнення додаткових запитань просимо звернутися за телефоном: +380685018880, Тетяна.
Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.