Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

< Місто-побратим Скавіна долучилося до допомоги «майданівцям» у Києві
30.01.2014 17:37 Вік: 10 yrs

Питання функціонування кафе «Ріо» турбує мешканців нашого міста


      30 січня Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля провів засідання виконавчого комітету Перемишлянської міської ради. Серед багатьох питань, що розглядалися на засіданні було «Про погодження графіку роботи кафе «Ріо».

        На  засіданні, окрім членів виконкому, були присутні запрошені гості, зокрема, заступник начальника Перемишлянського РВ ГУМВСУ у Л/о В.Янчишин, мешканка сусіднього із закладом будинком Л.Боршовська, мешканець м.Перемишляни З.Репета, заступник головного лікаря Перемишлянської ЦРЛ Л.Талаш, керівник Районної спілки споживчих товарів О.Мох, сотрудник храму Св.Володимири та блаж.муч. о.Омеляна Ковча (УГКЦ) о.Петро Закаляк, директор РЦСССДМ І.Шалапський, а також орендар приміщення по вул.Галицька, 5а, де розміщується кафе «Ріо», ФОП Р.Бунецький.

        Під час засідання голова Перемишлянської міської ради довів до відома присутніх ряд скарг від мешканців міста, зокрема жителів сусідніх будинків, що розташовані поряд із кафе «Ріо», а також зачитав лист Перемишлянського райвідділу міліції, щодо ряду правопорушень біля кафе у нічний час та скарги від Перемишлянської центральної лікарні на те, що хворі, які перебувають на стаціонарному лікуванні у терапевтичному відділенні у вечірній та нічний час не можуть віддихати бо їм перешкоджає голосна музика, що лунає з кафе «Ріо».

      Бажання висловитися мали також присутні у залі З.Репета, І. Шалапський, о.Петро Закаляк, Л.Боршовська, Б.Городечний та Л.Талаш. Всі члени виконкому та запрошені наголошували на негативних наслідках діяльності закладу та на безлад, який залишається після роботи кафе. Також присутні у залі одноголосно зосереджували увагу на тому, що навпроти пам’ятника блаженному священомученику о.Омеляну Ковчу, який відвідують люди із всього світу, такий заклад не може бути розміщений.

           В результаті засідання виконкому прийнято рішення відмовити ФОП Р.Бунецькому у погодженні графіку роботи кафе «Ріо», а також звернутися до Перемишлянської райспоживспілки із проханням про розірвання Договору оренди із Р.Бунецьким.