Попередня версія сайту та архів данних

 

Приймальна тел/факс (263) 2-16-34

e-mail: info@rada-peremyshlyany.gov.ua

КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР МІЖ АДМІНІСТРАЦІЄЮ ДУСАНІВСЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ПЕРВИННОЮ ПРОФСПІЛКОВОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ДУСАНІВСЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. НА 2023-2025 Р.

КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР МІЖ АДМІНІСТРАЦІЄЮ ДОБРЯНИЦЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ПЕРВИННОЮ ПРОФСПІЛКОВОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ДОБРЯНИЦЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. НА 2023-2025 Р.

КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР МІЖ АДМІНІСТРАЦІЄЮ КОРОСНЯНСЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ПЕРВИННОЮ ПРОФСПІЛКОВОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ КОРОСНЯНСЬКОГО ЗЗСО І – ІІ СТ. НА 2023-2025 Р.

КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР МІЖ АДМІНІСТРАЦІЄЮ СТАНИМИРСЬКОГО ЗЗСО І-ІІ СТ.ПЕРЕМИШЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ПЕРВИННОЮ ПРОФСПІЛКОВОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ СТАНИМИРСЬКОГО ЗЗСО І-ІІ СТ. НА 2023-2025 Р.

Колективний договір між адміністрацією Перемишлянського ОЗЗСО І – ІІІ ст. ім.О.Ковча Перемишлянської міської ради Львівського району Львіської області та первинною профспілковою організацією Перемишлянського ОЗЗСО І – ІІІ ст. ім.О.Ковча на 2023-2025 р.

Колективний договір між адміністрацією комунального закладу Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Перемишлянської міської ради Львівського району Львівської області та профспілковим комітетом на 2022-2026 роки.